Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronađi medvjediće

Dosjetljiva mama pokrenula novi challenge kako bi razveselila djecu u samoizolaciji

Instagram
27.03.2020.
u 09:00

U Australiji se pojavio novi challenge posvećen djeci. Postavljaju medvjediće na prozore, a djeca u šetnji ih moraju pronaći što više.

U mnogim su zemljama na snazi stroge mjere opreza i samoizolacije pa dosjetljivi roditelji zato traže načine da zabave svoje mališane i koliko god mogu olakšaju im ovo teško razdoblje. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Jedna mama iz Australije došla je na odličnu ideju, prenosi LADBible.com. U Melbourneu je pokrenula novi challenge pod nazivom #PutYourTeddyOut, a zadatak je postaviti plišane medvjediće na prozore svojeg doma. 

Kako razgovarati s djecom o koronavirusu?

Mame i tate izlaze s djecom tijekom dana u šetnju, a cilj ove igre jest pronaći što više medvjedića. Iako na prvu možda ne zvuči interesantno, ova igra može učiniti jednu kratku šetnju puno zabavnijom sada kada su ulice prazne i sve je nekako tiho i mirno, a to potvrđuje i Alice Gibson koja je izvela troje djece u potragu: "Svidjelo im se, a kada smo došli kući, odmah su potrčali u svoje sobe, uzeli medvjediće i podržali ovu genijalnu ideju. Izašli smo u šetnju, a oni su gledali svuda oko sebe."

"To je nešto što možete raditi s djecom, a ne morate mnogo razmišljati. Dok svi brinemo o školi, virusu i poslu, ovo je jedna sretna stvar. Povezani smo iako smo izolirani. Sjajno je jer vas isto tako ništa ne košta, svi se mogu uključiti."

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Komentara 2

DU
Deleted user
12:20 27.03.2020.

pokrenula novi challenge......., a sto mu je ovo challenge i na kojem je to jeziku. ahahaaaaa, vi stvarno niste normalni, da challenge, pa zar nema hrvatska rijec. interesantno je da niko ne komentira ovakve rijeci, ali ako neka rijec imalo lici na "srpski" komentari su ubitacni.

RO
RogaBabaroga
10:00 27.03.2020.

fora

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije