Naslovnica Lifestyle

Do sada je u 'Igri prijestolja' bilo 36 scena seksa, 27 smrti, snimalo se na 59 lokacija...

Margaery Tyrell imala je najveći broj brakova, dok je Tyrion Lannister dobio najviše promaknuća
24. travnja 2019. u 14:43 1 komentara 1495 prikaza
game of thrones
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/2

Tako je Daenerys Targaryen imala najviše političkih istupa u svojoj potrazi za željeznim prijestoljem, dok je Cersei Lannister imala sedam različitih seksualnih 'susreta'. Lannisteri su najsmrtonosnija kuća s ukupno sedam značajnih ubojstava, dok je kuća Stark uključena u zapanjujućih osam velikih bitaka u cijeloj franšizi.

Finalna sezona Za drugu epizodu 'Igre prijestolja' spoileri vam ni ne trebaju

Margaery Tyrell imala je najveći broj brakova, dok je Tyrion Lannister dobio najviše promaknuća. Međutim, i on i Jaime Lannister su najčešće zatočeni likovi - usprkos pripadnosti najmoćnijoj kući.

ZNATE LI IŠTA? ANKETA: Tko će od glavnih likova prvi poginuti u zadnjoj sezoni 'Igre prijestolja'?
 

Najeksplicitnija epizoda je 'Winter is Coming', s tri zapanjujuće seksualne scene, dok 'The Rains of Castamere' prikazuje najznačajnije smrti i bitke. 'Unbowed, Unbent, Unbroken' ima najviše uhićenja, dok 'The House of Black and White' ima najviše promaknuća. Arya Stark ubila je više od pola ljudi sa svoje 'kill liste', a zloglasni se Night King pojavio samo u devet epizoda.
 
Dosad je bilo 27 značajnih smrtnih slučajeva, 36 scean seksa i 33 uhićenja tijekom serije, zajedno sa šest različitih vrsta 'čudovišta' i 59 različitih lokacija, dok se u samo dvije epizode ne prikazuje smrt.

Pogledajte intervju s velikim obožavateljem Game of Thronesa koji u Zagrebu organizira i kvizove na tu temu:

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša