Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osudili je

Djevojka šokirala: 'Trudna sam i zaručena, ali želim se još zabavljati pa sam otvorila profil za spojeve'

shutterstock
10.06.2021.
u 20:28

Njezin profil od tada se počeo dijeliti na društvenim mrežama, a mnogi korisnici ostali su šokirani njezinim ponašanjem

Gwen (26) otvorila je Tinder profil u nadi da će se što više zabaviti prije nego što se uda. Iako svoje vjenčanje planira već idućeg ožujka, ona tvrdi kako još uvijek nije spremna smiriti se i postati supruga, kako prenosi The Sun.

U svom profilu na aplikaciji za spojeve napisala je: “Prvo, trenutno sam trudna, ali ne dopuštam da me to spriječava da se zabavljam. Druga stvar, zaručena sam za divnog čovjeka koji ne zna da imam profil. Želim se što više zabaviti prije svog vjenčanja koje je iduće godine. Također me zanima kako biste me pokušali ukrasti od zaručnika.”

Odlučila testirati 'darežljivost' frajera s kojim je na spoju pa dovukla 23 rođaka na večeru:

1/2

Foto: Reddit

Njezin profil od tada se počeo dijeliti na društvenim mrežama, a mnogi korisnici ostali su šokirani njezinim ponašanjem. “Molim te mi reci da je zaručnik saznao sve”, komentirao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica dodala: “To jadno dijete.”

Objava je podijeljena na subredditu r/Trashy. Skupina broji preko 2,4 milijuna članova i opisuje se kao mjesto za "otkačene priče, glamur, sve ono lažno, plastično i posve smeće".

Prodano je najskuplje parkirno mjesto na svijetu: Kupac je platio oko 8 milijuna kuna!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije