Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prilično različito

Žena pokazala da i u salonu možete dobiti katastrofalnu manikuru: "Ovo sam htjela, a ovo su napravili..."

TikTok/@angeh
11.10.2022.
u 15:30

Završni je rad 'profesionalke' bio totalni promašaj; s ombre tehnikom u kojoj se boje ne stapaju bez jasnog prijelaza već su vidljivo podijeljene i jarko kričave, dok su nokti nezgrapni i neuredni.

Ako ste možda i mislili da; ukoliko točno znate što želite; manikura rađena u salonu ne može biti potpuni promašaj, jedna je TikTok korisnica u svom viralnom videu pokazala da i tad može ispasti katastrofalno...  Amerikanka Angelina Honguin je na svom računu @angeh tako pokazala kakvu je manikuru tražila, a kakvu je dobila; i razlika je šokantna.

Tri stvari koje morate napraviti da vam make up potraje cijeli dan

1/8

Htjela je, kaže, ombre manikuru u neon zelenoj i nokte koji pomalo idu u špic; a dobila je skroz drugačije jarke boje s prijelazom koji ni ne liči na ombre tehniku i nokte čiji je oblik opisala kao 'oblik lijesa'.

- Manikerka mi je rekla da može napraviti 'ombre' - napisala je u naslovu videa u kojem pokazuje željenu verziju nail arta i verziju koju je dobila od profesionalne manikerke.

Djevojka dodaje i da je za tu 'umjetnost' platila čak 50 dolara (oko 390 kn).

@angeh I cried. This is why I do my own nails now😭 #fyp #xyzbca #nails #littlethings #foryou ♬ original sound - Kneely_Knight

Iako joj je pokazala fotografiju onog što želi, završni je rad 'profesionalke' bio totalni promašaj; s 'ombre' tehnikom u kojoj se boje ne stapaju bez jasnog prijelaza već su vidljivo podijeljene i puno više kričave od željene neon zelene, dok su nokti nezgrapni i neuredni, preširoki i skoro pa pravokutni.

"Plakala sam. Zato od sad sama sređujem nokte!", dodala je, a tiktokeri su se složili s njenim nezadovoljstvom.

- Je li na njima koristila highlighter?! - pitala je jedna pratiteljica.

"Zašto si uopće platila za to?", komentirala je druga, dodavši kako ona nikad ne bi ostavila novac za takav rad.

A kontroverzni je nail art komentirala i jedna stručnjakinja koja je djevojkama savjetovala:

"Prije nego rezervirate termin potražite recenzije salona; ili još bolje određenog stručnjaka; i fotografije radova; samo tako ćete biti sigurni da osoba zna što radi i nećete otići iz salona s loše napravljenim ili čak infekcijom zaraženim noktima!", prenosi The Sun.

Dermatolozi tvrde da položaj spavanja i jastučnica mogu uzrokovati bore na licu: Evo zašto se to događa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije