Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grozno iskustvo

Djevojka alergična na lateks: 'Nakon prvog seksa nisam mogla ni hodati od bolova...'

Kontracepcija, kondom
Pixabay
18.01.2022.
u 22:15

- Nakon prvog spolnog odnosa nisam mogla ni hodati od bolova - ispričala je Alexis o svom neugodnom iskustvu zbog kojeg je čak završila u bolnici.

Britanka Bryanna Alexis (26) nije, kaže, imala pojma što joj je kad joj je u 18 godini nakon prvog seksa izbio osip, a područje oko vagine joj nateklo zbog čega je trpjela jake bolove, a tek je u 21. godini otkrila da je razlog - alergija na lateks.

- Nakon prvog spolnog odnosa nisam mogla ni hodati od bolova... - ispričala je Alexis o svom neugodnom iskustvu zbog kojeg je tada završila i u bolnici.

7 mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a niti jedno nisu usne

Kontracepcija, kondom
1/2

- Otišla sam u bolnicu jer nisam znala što mi je ali dok me liječnik primio već se smirilo, pa sam se samo testirala na spolno prenosive bolesti - ispričala je, pa joj je i idućih nekoliko godina svaki spolni odnos bio agonija.

Nakon prekida s tadašnjim dečkom počela je, kaže, više izlaziti i seksati se s drugim partnerima, a zahvaljujući jednom koji je koristio kondome bez lateksa sama je shvatila da je u njima problem.

To su joj kasnije potvrdili i liječnici, a ona se od tada drži alternative.

- Postoje, srećom, i kondomi bez lateksa, a od kad sam ih pronašla uvijek ih imam sa sobom - rekla je za The Sun, a iako su dosta skuplji i tanji, omogućuju joj, kaže, bezbolan odnos.

- Seks nikada, čak ni prvi put, ne bi trebao biti jako bolan, a ako jest provjerite jeste li na što alergične! - poručila je mlađim djevojkama. 

Sabina Glasovac najavila besplatne uloške i kondome: "To je standard koji želimo težiti"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije