Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjajno!

Frizerka otkrila odličan trik kako osušiti kosu u par minuta da izgleda kao iz salona

TikTok
13.01.2022.
u 07:00

Trik je dobro napraviti kada je kosa već suha, a sušilo za kosu također mora biti na vrućoj postavci.

Na društvenim mrežama često se dijele razni trikovi za uljepšavanje, pa tako i kako napraviti jednostavne frizure u svega nekoliko minuta. I posljednji trik koji pokazuje kako osušiti kosu da izgleda kao da je iz salona oduševio je mnoge.

Naime, kako piše Metro, ovaj trik ne zahtijeva nikakve specijalizirane alate za uljepšavanje, zapravo, sve što trebate je sušilo za kosu.

Video je na TikToku podijelila korisnica @yazblends, koja je profesionalna frizerka, a u samo tri dana, prikupio je više od šest milijuna pregleda.

@yazblends Easy 5 minute Hair Hack! @behindthechair.com #fyp #hairtok #hairtutorials #hair #bocaraton ♬ Toxic x Pony - ALTÉGO

Lak vam se brzo ljušti s noktiju? Isprobajte ovaj genijalan trik:

1/5

Kao što se vidi u videu, metoda uključuje dijeljenje kose na dva dijela i uvijanje od lica. Nakon toga treba se prijeći sušilom za kosu preko svakog dijela i ostaviti ih da se stegnu 1-2 minute. Za kraj, jednostavno raspustite kosu i lagano prstima prođite kroz nju.

Rezultat je prekrasna frizura koja izgleda kao da ste izašli ravno iz salona. Naravno, podrazumijeva se da je dobra ideja prije nego što to učinite nanijeti toplinsku zaštitu, kako bi vaša kosa bila što zdravija.

Yaz dodaje da je dobro napraviti ovaj trik kada je kosa već suha, a sušilo za kosu također mora biti na vrućoj postavci.

Naravno, brojni korisnici bili su oduševljeni jednostavnim, a učinkovitim trikom. “Toliko sam vremena gubila na kovrčanje okruglom četkom”,požalila se jedna korisnica, dok je druga otkrila: “Radim ovo cijelo vrijeme! Kosu ipak prvo malo namočim da mi drži kovrče.”

Liječnica otkrila da rublje nikada ne bismo trebali sušiti u kući, nije dobro za zdravlje:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije