Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za eksploziju strasti

Darovi koji za Valentinovo bude žar i vode u burnu noć

Seksi Valentinovo
Foto: Thinkstock
1/7
10.02.2014.
u 23:40

Ohrabrite se i za blagdan ljubavi darujte predmete za poboljšanje seksualnoga života i nezaboravno vođenje ljubavi - od masažnih svijeća i bombi za kupanje, do nezaobilaznoga donjeg rublja, pa i šipke za ples i knjige Kama Sutra

Bombonjera, butelja vina, buket ruža, ruž za usne…nemojte se šaliti, ovakvi su darovi za Valentinovo kao blagdan zaljubljenih predvidivi, obični i dosadni. Ako želite tim povodom u partneru ili partnerici pobuditi strast, upaliti žar, raspaliti se za buran provod u dvoje - prihvatite izazov i priuštite si malo promjene.

I Huffington Post, primjerice, piše da su čokoladice slatke, ali su seksi darovi za Valentinovo ono čime voljenoj osobi možete dati ono što ona doista želi za romantičan dan. Koliko god mi šutjeli i stidljivo se smješkali - ljubavni čin potpuniji je i vodi punom čovjekovom oslobođenju kad se dvoje opuste…u krevetu.

Foto: pixabay

Tako, primjerice, zavođenje možete početi s masažnom svijećom kojom ćete golicati partnerova leđa, odjenuti crveno donje rublje i provocirati ga…Ili partnerici darujte "seksi bombu", kuglu za kupanje koja u vodi stvara pravu eksploziju. Nakon čega su i posljedice jednako uzbudljive. Kažu da je i patkica u kadi isto učinkovita, pa zašto ne probati…

Preporučuje se nabaviti čak i šipku za ples, oko koje se možete zabaviti oboje. Nije za svakoga, no i oni manje fizički spretniji mogu se jednom godišnje oznojiti s užitkom. Kreativci mogu pronaći i set boja koje, kad se naslone na tijelo, puštaju i mirise i okuse voća.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL, Josip Regović/PIXSELL

Foto: Davor Puklavec/Pixsell

Za misaone ljubavnike, da ne kažemo platonske, zgodan je odabir knjiga Kama Sutra, s umijećima vođenja ljubavi, koja je u valentinovsku večer poželjno i primijeniti u praksi; kao i knjigu s opisima 365 ljubavnih poza, da se ima za svaki dan u godini, ne samo 14. veljače. No, nepogrešiv je izbor, koji uvijek "pali", pravo donje rublje, senzualno, izazovno, i za nju i za njega, što preporučuju i domaći ponuđači.

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell

Sex shopovi Magic Market ističu da su im uz Valentinovo uvijek najtraženiji i najprodavaniji muško i žensko seksi rublje, a od eksplicitnijih stvari hit su im, kažu, najnoviji stimulatori.

- Radi se o pulsatorima, najmoćnijim njemačkim, vrlo su zanimljivi, pogotovo za kupce koji žele iskusiti jako zadovoljstvo - navode iz toga seksi dućana.

Foto: pixabay

I u Pigalleu primamljivo je zaljubljenima donje rublje, ali i dizajnerski seksi komadi za porast uzbuđenja, kao i crvene ženske podvezice, u koje je ukomponiran atraktivan ruž za usne, s iznenađenjem…

Ako ste, ipak, na koncu uvjereni da ljubav ide kroz želudac, onda bi vam bombončići i čokoladice, po mogućnosti s punjenjem od likera, trebali jamčiti uživanje u obostranoj ljubavi i njeno ugodno konzumiranje u večeri ovoga petka. A možete unijeti u igru i malo putra, kao u filmskom tangu u Parizu...

>>Najgori pokloni – ovo nipošto nemojte darovati za Valentinovo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije