Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Come on Barbie, let's go shopping!

Designer Outlet Croatia
Foto: Danko Šimunović
1/6
14.07.2023.
u 12:53

Barbiemanija u Designer Outletu Croatia donosi super popuste!

Iako je ljeto inače rezervirano za svijetle, nježne boje i neutralne tonove, zahvaljujući novom Barbie filmu možemo se složiti kako je ova sezona obojana u ružičasto. Barbiecore je mnogima favorit kada je riječ o modnim trendovima jer upečatljiva ružičasta boja ističe svaki outfit i podiže energiju, a ovog ljeta djeluje i kao pravo osvježenje zbog čega se vratila u ormare mnogih trendseterica!

Uz Barbie lutku su odrastale brojne generacije, a vjerujemo da je upravo ona mnogima bila početak modnog eksperimentiranja i otkrivanja raznih stilova. Ružičasti outfiti i specifični modni detalji čine Barbie jednom od vodećih modnih ikona.

I'm a Barbie girl, in a Summer Sale world!

Foto: Danko Šimunović

Omiljena shopping destinacija, Designer Outlet Croatia, uvijek prati trendove i u ponudi ima najbolje modne komade popularnih modnih brandova. Ovoga ljeta Designer Outlet Croatia postaje pravi Barbieland u kojem je glavno odredište Summer Sale na kojem možete pronaći artikle inspirirane Barbiecore stilom. Super popuste do čak -70% možete iskoristiti sve do 15. kolovoza u ponudi omiljenih brandova kao što su Hugo Boss, Guess, Replay, Lacoste, Puma, Calzedonia, Patrizia Pepe, Ted Baker itd. Neka vaš ormar postane pravi Barbie Dreamhouse prepun odličnih komada kojima je jedna stvar zajednička – ružičasta boja!

Ružičasto, trendi i glamurozno

Foto: Danko Šimunović

Ružičasta je razigrana, moćna i snažna boja s kojom se može eksperimentirati na bezbroj načina, a zagarantirano je da će nas svaki put modno istaknuti. Ljetne zabave s najboljom prijateljicom dovedite na višu razinu i modno uskladite outfite, ali neka poveznica uvijek bude ružičasta! Okupite svoje društvo i napravite tematski Barbie party, a uz trendi ružičaste outfite ništa vam više neće trebati. Možda još samo ružičasti kabriolet pa da zablistate u pravom Barbie sjaju.

Ova Barbie nosi ružičaste modne dodatke

Foto: Danko Šimunović

Barbiecore trend prije svega znači isticanje ženstvenosti, a šljokice, jaka ružičasta boja i metalik dodaci neizostavni su elementi. Baš poput Margot Robbie u nadolazećem filmu, svakoj ljubiteljici mode potrebne su ružičaste cipele s visokom potpeticom koje će kombinirati na trendi outfit, čak i onaj casual. Ljetna druženja i izlasci za pamćenje zagarantirani su uz upečatljive modne dodatke - bilo da su to torbice, štikle, nakit ili sunčane naočale, svaki će biti apsolutni hit!

Hi Barbie! Wanna go for a ride?

Foto: Danko Šimunović

Inspirirajte se našim shopping prijedlozima i uskočite u automobile jer vas samo na 20 minuta od centra Zagreba očekuje najbolji Summer Sale shopping i neodoljivi Barbiecore komadi. Radno vrijeme Designer Outlet Croatia provjerite ovdje

Come on Barbie, let's go shopping!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije