Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
korisnicima je urnebesno

Budući mladenci naručili stotine pozivnica za goste: 'Kad su stigle uočili smo veliku pogrešku’

Tik Tok
16.03.2023.
u 12:30

Na početku videa otkriva prednju stranu svojih pozivnica, ukrašenu slatkom fotografijom sebe i svog partnera Vincenta, kao i svim potrebnim detaljima o vjenčanja u rujnu, no čim je okrenula drugu stranu greška je bila očita

Buduća mladenka Chaofan Lin, odlučila je upozoriti druge buduće mladenke, nakon što je napravila početničku pogrešku na stotinama svojih pozivnica za vjenčanje. Naime, tek kada su pozivnice gotove stigle na njihovu adresu, otkrili su da je prednja strana pozivnica ispala točno onako kako su se i nadali, ali su previdjeli jedan veliki detalj na poleđini, piše The Sun.

5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama:

1/9

Ispričala je da je, dok je dizajnirala pozivnice, zaboravila ažurirati dio sa slikom na poleđini - pa se sada na njihovim pozivnicama nalazi fotografija drugog para. Ljudi na TikToku pozivaju kreatoricu sadržaja, na internetu poznatu kao @scrubs17, da ih ipak pošalje da vide kako će njezini gosti reagirati.

@scrubs17 Wedding fail #weddingtok #wedding #weddingfail ♬ Oh No - Kreepa

Tijekom videa od pet sekundi, Chaofan je rekla: "Kada konačno dobijete svoje pozivnice za vjenčanje..." Na početku videa otkriva prednju stranu svojih pozivnica, ukrašenu slatkom fotografijom sebe i svog partnera Vincenta, kao i svim potrebnim detaljima o vjenčanja u rujnu 2023. No, kada mladenka okrene pozivnicu  kako bi otkrila dizajn na poleđini, njezina je pogreška očita. Umjesto fotografije para nalazi se slika još jednog zaljubljenog para ispod koje stoji: "Jedva čekamo proslaviti s vama!"

Njezina pogreška privukla je veliku pozornost na internetu, skupivši više od 1,6 milijuna pregleda. U komentarima su drugi korisnici TikToka podijelili svoje reakcije na njihovu pogrešku.

- Ako ne pošaljete baš ovako, bit ću razočaran - komentirao je jedan korisnik.

- Ovo je urnebesno. Pošaljite ih tako! - dodao je netko drugi, na što je Chaofan odgovorila da razmišlja o tome. 

Neki korisnici nisu vjerovali da je priča stvarna, no Chaofan je podijelila i drugi video u kojemu je uvjerila svoje pratitelje da nije tako, pokazavši kutiju ispunjenu stotinama pozivnica. Rekla je: "Za ljude koji ne misle da sam toliko glupa, jesam."

Neki od korisnika podijelili su svoja iskustva s pogreškama na pozivnicama za vjenčanje.

- Slučajno sam stavila krivi poštanski broj, jer su me Google karte zeznule i neki su se gosti odvezli u pogrešnu crkvu - napisala je jedna korisnica.

Snimka svadbe: 'Svekrva je došla u vjenčanici, trebala sam tada shvatiti da slijedi i razvod'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije