Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu planirali trudnoću

Zatrudnjela četiri mjeseca nakon rođenja blizanaca: ‘To nije bilo najveće iznenađenje’

Tik Tok
15.03.2023.
u 13:30

Korisnici TikToka ostali su zapanjeni time što se Erica tako dobro snalazila s petero malene djece

Mama blizanaca ostala je zapanjena kada je ponovno zatrudnjela samo četiri mjeseca kasnije. No, to čak nije bio ni najšokantniji dio situacije. Naime, mama Erica začela je još jedan par blizanaca, piše The Sun.

- Kada sam rodila blizance, četiri mjeseca kasnije ponovno sam zatrudnjela s blizancima - napisala je Erica na svom TikTok videu. Na snimci se vidi kako nosi dvije bebe u nosiljci oko svog tijela, držeći za ruke svoju stariju djecu.

Trudnice imaju zaista čudnovate želje, jedu nezdravu hranu, kredu…

1/9

- Morala sam to udvostručiti - našalila se u videu, dok je u naslovu pisalo: "Mnogi su tražili da napravim ovaj zvuk, pa evo ga."

@erica14perez Many of requested i do this sound 💖 so here it goes. #doubletwins #double #twins #doubleit ♬ original sound - me personally….

Oba para blizanaca su djevojčice, iako je samo drugi par identičan, dok prvi nije, a Erica je također majka i još jedne starije kćeri. Na Tik Toku često objavljuje svakodnevni život s djecom ,a često i odgovara na znatiželjna pitanja korisnika o tome kako izdržava s toliko malene dječice. U jednom od videa ispričala je i kako ona i suprug nisu planirali imati više djece nakon prvog para blizanaca, te da se zadnja trudnoća, s drugim parom blizanaca, zapravo dogodila slučajno, no da su iznimno zahvalni i sretni što je tako ispalo.

Video je ubrzo prikupio gotovo tri milijuna pregleda ,a korisnici TikToka ostali su zapanjeni time što se Erica tako dobro snalazila s petero djece, te su se začudili kako su ona i suprug uopće uspjeli dobiti dva seta blizanaca. 

- O, bože, jesi li dobro? - upitala ju je jedna korisnica.

- Ja držim svoje 4-mjesečno dijete i zapravo ne vjerujem da ti još možeš stajati i biti tako puna energije - napisala je druga.

"Dva para blizanaca? Ti si super žena", pohvalila ju je treća, a četvrta je dodala: "Imati četvero djece koji imaju manje od dvije godine je ludo, želim vam puno sreće."

Mama koja ne razlikuje svoje blizanke osmislila super trik: 'Ovo funkcionira odlično'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije