Također, na raspolaganju su nam i razne opcije dostava, cateringa i slično.
No, postoje u životu oni trenuci kada želimo da se kuhinjom širi miris pečenja, da cimet iz kolača zagolica nosnice, da se na štednjaku nešto krčka i da predivne stvari stižu na stol.
Postoje ti važni trenuci kada želimo vrhunsku hranu ali i atmosferu topline doma.
Takve situacije, uglavnom, zahtijevaju da veliki dio dana provedemo u kuhinji, a dane prije toga u pripremi. Često je sve to praćeno stresom, nekada kašnjenjem a nije rijetkost da proslava započne svađom.
Da to ne mora biti tako pokazala nam je Vila Majstorica, private chef.
Ovako opisuje svoju uslugu private chefa: „Zamislite trenutke kada dočekujete drage ljude - od pozdrava na vratima do smijeha uz hranu. Zamislite da u kuhinji netko brine za sve a vaš je jedini zadatak uživati. Možete li zamisliti da ne morate niti jednom zaviriti u kuhinju nego uživati u svakom slijedu vrhunski pripremljene hrane, u svakoj zdravici, osmijehu i pogledu?“
Upravo to je ono što dolazi sa uslugom private chefa!
Iza Vile Majstorice, krije se Jasmina Dereta, private chef s dugogodišnjim iskustvom rada u restoranu, kao i iskustva u vođenja restorana te rada na poziciji full time private chefa.
Objašnjava nam da postoji sve veća potreba spoja vrhunskog gurmanskog užitka i atmosfere hrane koja se priprema doma. Također, uz ritam života koji je sve ubrzaniji, često različite proslave pamtimo po obvezama, iscrpljenosti i količini opranih tanjura.
Dodaje još „Ako smo navikli kuhati na određeni način, nekada nam je teško smisliti nešto novo, posebice ako imamo goste koji imaju neka od ograničenja u prehrani.“
Česte su situacije u kojima svojim klijentima, kojima je ponestalo inspiracije, predložiti izvrsna rješenja za menije. To joj ne pada teško jer iza sebe ima uistinu bogato iskustvo.
Dijeli da je do sada kreirala različite menije od vegetarijanskih, preko onih bez određenih specifičnih sastojaka do onih koji su vezani za specifične zdravstvene probleme.
Pri svemu tomu najvažnije joj je vrhunsko gastronomsko iskustvo.
Njezin profesionalni razvoj obilježio je rad u kultnom slow food restoranu Marcellino, tako da je razumljivo da je temelje njezinog kuhanja - emocija. Ili, kako sama kaže: „Vjerujem da jedino jela koja su pripremana s emocijama mogu probuditi osjećaje onima kojima su namijenjena.“
Uz smijeh kaže kako su tajna svakog izvrsnog jela “svježe namirnice, emocije, jednostavnost i punoća okusa.“
Kroz uslugu private chefa, želi klijentima osigurati ekskluzivan doživljaj hrane za velike životne trenutke koje slave ili za male svakodnevne radosti kada samo žele odmor i finu hranu.
Bez obzira je li riječ od gozbi za 30 osoba ili intimnom druženju od nekolicine dragih ljudi, Vila Majstorica može svoju čaroliju kreirati i u vašoj kuhinji.
Rođendani, godišnjice, rođenja, proslave su prije svega dragi ljudi, radost smijeh, emocije i, naravno, hrana…
Ne mora biti i nabavka namirnica, postavljanje stola, puno sati u kuhinji, hrpe prljavog posuđa.
Možemo slaviti i radovati se na više načina ili kako kaže Vila Majstorica: „Brigu i stres oko kuhanja prepustite meni a vi se prepustite životu, uživanju i druženju!“
Priuštite sebi radost i druženje a brigu oko hrane Vili Majstorici.
Želite li saznati više o usluzi private chefa? Pogledajte