Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napokon sretni

Bili su u braku 30 godina i dobili djecu, a sada objavili: 'Oboje smo gay i dosta nam je šutnje'

Facebook
03.11.2021.
u 12:19

Nekoliko godina nakon sklapanja braka priznali su jedno drugome veliku tajnu, ali su se dogovorili da će je i dalje skrivati od okoline

Brad i Cyndi Marler iz SAD-a bili su u braku 32 godine, a sada, kada su oboje došli u kasne pedesete, odlučili su prijateljima, obitelji i dvoje djece koju su dobili priznati da nisu sretni zajedno jer su oboje – gay.

Odrasli su u vjerskim kućanstvima u Illinoisu i skrivali svoju seksualnost tijekom cijelog života jer ih je okolina učila da homoseksualci nisu prihvaćeni i da "odlaze ravno u pakao".

Nekoliko godina nakon sklapanja braka priznali su jedno drugome veliku tajnu, ali su se dogovorili da će je i dalje skrivati od okoline. "Htjeli smo kuću, psa i dvoje djece. Sve smo to napravili i donijeli odluku da tako funkcioniramo kroz život", rekli su za medije.

Foto: Facebook Leo Nicolier

Ipak, nije sve tako dobro funkcioniralo – Brad je pao u depresiju i, kako kaže, godinama mrzio svoju homoseksualnost. Nije mu bilo jasno zašto mu nije dovoljno sve ono što je izgradio sa Cyndi. "Majka je posumnjala da sam gay kada sam bio tinejdžer. Rekla mi je da to ne smijem učiniti obitelji i tu je bio kraj razgovora. Nikada više se ta tema nije pokrenula i vjerojatno sam se zato i mrzio godinama", priča Brad.

"Želim priznati suprugi da sam gay i da sam je prevario s bratom"

1/1

Bračni par odlučio je prestati živjeti onako kako drugima odgovara – prodali su dom i preselili u zasebne stanove, ali nisu se još službeno rastali i ne planiraju se prestati viđati. "Još uvijek smo najbolji prijatelji", kaže Cyndi.

Obje kćeri rekle su kako su ponosne na roditelje i sretne jer napokon žive život kakav su oduvijek htjeli, prenosi Daily Mail.

Namjerili se na krivu: Pokušali preveslati bakicu, no prevaranti ovo nisu očekivali!

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar duje912
duje912
13:16 03.11.2021.

Nadam se da im kčer nihe gey jer bi ju eado upoznao

MA
marta22
13:55 03.11.2021.

Sodoma i Gomora!

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
13:51 03.11.2021.

Špica priča, špica novinarstvo! Molimo da nas svaki dan uveselite s najmanje dvije-tri takve štorije. Život napokon opet ima smisla, suza suzu goni....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije