Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zato ju planira tužiti

Baka se požalila na Redditu: -Bivša snaha je unuku uzela novac koji sam mu davala godinama-

Shutterstock
29.09.2021.
u 14:28

I prije bi mu svako toliko dala nešto novca, a on mi je tek nedavno priznao da mu je mama uzela sve što sam mu davala zadnjih pet godina..., požalila se.

Jedna se žena nedavno na Redditu požalila kako je unuku poklonila novac koji je skupljala za njegovo obrazovanje, ali mu je mama, njena bivša snaha, sve uzela i potrošila na sebe. Ispričala je da je zahvaljujući dobrom poslu i pristojnim primanjima u zadnje vrijeme mogla odvajati nešto novca da njemu da za studiranje ili za polog za vlastiti dom, pa se šokirala kad je shvatila da mu ništa nije ostalo.

- Sakupila sam oko 1.000 funti (oko 8.700 kn) i dala mu kao božićni dar - kaže baka i dodaje da je '15-godišnji unuk jako dobro dijete i da vjeruje kako on zaslužuje sve najbolje...'.

Zato bi mu i prije, dodaje, svako toliko dala nešto novca, a on joj je tek nedavno priznao da je mama trošila sve što mu je baka davala u zadnjih pet godina.

- Ona i moj sin su razvedeni, a od unuka sam saznala da je uzela njegov novac i nešto novca od sina - kaže i objašnjava da joj je mama lagala da je djetetu otvorila račun koji će on moći koristiti od navršene 18.e godine.

HJZ objavio detalje: Ovo je pet skupina djece za koje se preporučuje cijepljenje

1/4

- I ne samo to, nego je očito dijete i zanemarivala i nije imao ni ono što mu je bilo prijeko potrebno - kaže baka.

Nedavno je zato snahi poslala mail u kojem je napisala koliko joj duguje i da će, ako joj novac ne vrati do kraja godine, angažirati odvjetnika i tužiti je.

- Pobjesnila je i počela mi prijetiti svojim dečkom koji je profesionalni vojnik da odustanem od te ideje, ali sam je pustila i sakupila sve njene poruke - ispričala je, iako joj je i drugi sin prigovorio da je preoštra prema bivšoj snahi, no većina korisnika Reddita misli da je u pravu.

- Rijetko to nekom kažem ali savjetujem vam odlazak na policiju - napisao joj je jedan dečko i dodao kako su 'prijetnje ozbiljna stvar i da ih ne treba shvatiti olako'.

- Svaka čast što ste se zauzeli za svog unuka, ali ako ozbiljno sumnjate na zanemarivanje, najbolje je to odmah prijaviti - rekao je drugi korisnik, prenosi The Sun.

Mama medvjedica i četiri medvjedića igrali se uz cestu kod Otočca: "U zadnji čas ih vidjeli krajičkom oka iz auta, pa u rikverc!"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije