Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strašno iskustvo

Liječnici ženu poslali na hitan carski rez, pa slučajno ozlijedili bebu po licu

gofundme/Williams&Davis family
28.09.2021.
u 12:30

Šokirani roditelji rekli su da još nikada nisu čuli da liječnici ozlijede bebu tijekom ovog zahvata i traže da osoblje preuzme odgovornost za ono što su napravili.

Reazjhanna Williams, trudnica iz Denvera u Coloradu, htjela je roditi dijete prirodnim putem, ali kada je stigla u bolnicu stvari su se zakomplicirale. Liječnici su joj rekli da ne mogu pronaći otkucaje srca bebe i da bi trebalo napraviti hitan carski rez.

Rekli su i da se beba okrenula u trbuhu i lice joj je bilo blizu zida posteljice, što oni nisu unaprijed znali, pa su je ozlijedili tijekom carskog reza. Malena Kyanni rodila se s velikom posjekotinom na licu i zaradila 13 šavova.

Šokirani roditelji rekli su da još nikada nisu čuli da liječnici ozlijede bebu tijekom ovog zahvata i traže da osoblje preuzme odgovornost za ono što su napravili.

Kako su priču podijelili na društvenim mrežama, javile su se i neke medicinske sestre koje su rekle da se ovako nešto može dogoditi, ali jako rijetko, prenosi Health.

Foto: gofundme/Williams&Davis family

Pjevač R.Kelly proglašen je krivim za seriju seksualnih prijestupa: Iskorištavao je i seksualno zlostavljao mnogo mladih žena i maloljetnica

Biograjka Maja porodila se sama u autu, mali Baltazar nije htio čekati do bolnice

1/8
Ključne riječi

Komentara 1

TR
trinaest
10:18 02.10.2021.

I moje dijete su porezali po ruci prilikom carskog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije