Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva će biti 2019.?

Baba Vanga o godini koja nas čeka: Trump će izgubiti sluh, a Europa će doživjeti slom

Facebook
27.12.2018.
u 11:17

Poznata proročica Baba Vanga koja je "predvidjela" teroristički napad u Americi 11. rujna, Brexit i ISIS-ov rast, predvidjela je i zbivanja za sljedeću godinu

Prema Babi, dva najmoćnija vladara na svijetu imat će problema sljedeće godine. Putin će doživjeti atentat od nekoga iz svojeg tima zaštitara, a američki predsjednik Donald Trump izgubit će sluh zbog neke misteriozne bolesti. 
Predvidjela je i razorne potrese i tsunamije u velikom dijelu Azije, ali i ekonomski krah u Europi, prenosi Daily Mail. 

Putin je već jednom preživio pokušaj ubojstva, pa se nakon toga okružio timom tjelesnih čuvara koji su istrenirani snajperisti i jedini zadatak im je da on ostane živ. Ako je vjerovati Babinim predviđanjima, Putin bi trebao očekivati i na pad velikog meteorita u Rusiji. 

Kada je riječ o Trumpu, predvidjela je da će mu 2019. godina biti užasna. Ne samo da će oboljeti od bolesti zbog koje će patiti od mučnine, oštećenja mozga i gubitka sluha već će i netko iz njegove obitelji imati prometnu nesreću. 
Ove godine američki diplomati na Kubi i Kini patili su od misteriozne bolesti i gubitka sluha koja je objašnjena prevelikim doticajem s radiofrekvencijama i mikrovalovima, elektromagnetskom radijacijom uređaja za prisluškivanje i nadzor. 

Video - Ovo su najveća Nostradamusova proročanstva koja su se obistinila

Sljedeće što je predvidjela jest da će se u Europi dogoditi veliki ekonomski kolaps, za što mnogi misle da je vrlo izgledno nakon što Velika Britanija izađe iz EU u ožujku ove godine. 

Za sljedeću godinu predvidjela je i razoran tsunami koji bi s lica zemlje mogao izbrisati dijelove nekoliko azijskih država poput Pakistana, Indije, Kine, Japana i Indonezije. 

Ove se godine već dogodilo nekoliko razornih tsunamija diljem Azije. 
Baba Vanga umrla je s 85 godina 1996., a bila je poznata kao balkanski Nostradamus. Misteriozno je ostala bez vida kao 12-godišnjakinja tijekom velikog nevremena. Njezin obitelj pronašla ju je nekoliko dana poslije. Oči su joj bile zatvorene i pune blata. Kasnije je rekla da je prve vizije doživjela tada kada se to dogodilo i misli da je tada dobila dar za predviđanje budućnosti te ozdravljenje drugih. 

Druge stvari koje je predvidjela jesu – kraj gladi u svijetu do 2028., kolonije na Marsu do 2256. i da se na Zemlji više neće moći živjeti do 2341. godine.

Koliko muškarci poznaju ženske beauty proizvode?

 

Ključne riječi

Komentara 67

Avatar PUPS
PUPS
11:57 27.12.2018.

V.L...je gotov !!!..dno dna...

Avatar Tito Krmčina
Tito Krmčina
12:08 27.12.2018.

Zna li neko šta je baba predvidjela za 2018 Ako ima kakav članak bilo bi interesantno

JE
jejeee
11:52 27.12.2018.

daj od*ebite vise sa tom babom!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije