Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sklad: Par ljubavlju i tužbama protiv laži

Angelina Jolie za Valentinovo Bradu kupila drvo masline

angelina
Reuters
11.02.2010.
u 16:16

Mušičava glumica, koja očito ima malo smisla za humor, iskeširala je 12 tisuća funta za drvo masline staro dvjesto godina koje je kupila u engleskom vrtnom centru u Valbonneu za svog nevjenčanog supruga.

Da brojne svađe u burnom odnosu Angeline Jolie i Brada Pitta nisu izmišljotina medija, potvrdila je i sama Angie simboličnim poklonom koji je namijenila svom dragom za Dan zaljubljenih.

Naime, mušičava glumica, koja očito ima malo smisla za humor, iskeširala je 12 tisuća funta za drvo masline staro dvjesto godina koje je kupila u engleskom vrtnom centru u Valbonneu za svog nevjenčanog supruga. Do danas nije poznato da je Brad ljubitelj drevnih mediteranskih biljaka pa se može zaključiti da je glumica simbol mira i dugovječnosti Bradu darovala iz sasvim drugih razloga.

Osim Angeline, našalio se ovih dana i dobro raspoloženi Brad, koji je prilikom kupnje dječjih igračaka u dućanu Toy Crazy u Malibuu zgrabio svog prijatelja za ruku pjevušeći “Sad smo malo zajedno, sad malo nismo”. Ostaje pitanje: dokad će idila trajati?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije