Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokazalo istraživanje

Analiza muških profila na stranicama za dejtanje otkrila: Ovo je savršena ljubavnica

Your Tango
10.06.2020.
u 19:41

Muškarci najviše žele da im ljubavnica ima plavu kosu i zelene oči, ali vole i kada trenira jogu.

Mnogi muškarci prevarili su svoje partnerice s drugim ženama i dok većina njih nije tražila određene karakteristike na njima, uvijek je postojalo nešto što ih je privuklo i potaknulo na varanje, prenosi Your Tango. No što je to na drugim ženama toliko privlačno da muškarci odluče prevariti svoje partnerice?

Stranica za spojeve SeekingArrangement provela je istraživanje kako bi otkrili kako izgleda savršena ljubavnica. Koristili su podatke 468 tisuća oženjenih muškaraca, koji su uključivali fizičke atribute, zanimanje, godine, nacionalnost i vjenčani status žena, te su preko rezultata otkrili kakve žene su ‘savršene’ ljubavnice.

Za muškarce, savršena ljubavnica ima sljedeće karakteristike te koliko muškaraca želi te karakteristike:

  • između 25 i 31 godinu
  • plavu kosu (61 posto)
  • zelene oči (47 posto)
  • atletska građa (33 posto)
  • grudi veličine 32D (32 posto)
  • bjelkinje (32 posto)
  • azijatkinje (32 posto)

Foto: Your Tango

Što se tiče osobnosti, muškarci traže ženu koja je otvorenog uma, senzualna, energična i voli jogu. Više vole kada su im ljubavnice solo, a njih čak 86 posto žele da imaju završen fakultet. Žena koju oni žele je dovoljno odrasla da shvati dinamiku afere, ali dovoljno mlada da ima mladenačku zaigranost. 

Pogledajte koliko Zagrepčani poznaju stare prugerske riječi:

Komentara 1

Avatar Ninja1
Ninja1
20:49 10.06.2020.

moja ljubavnica je brineta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije