Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prema astrologiji

Tko uživa u ljubljenju kao u seksu, a tko je najstrastveniji? Evo koji horskopski znakovi se najbolje ljube

shutterstock
09.06.2020.
u 07:00

Poljubac može odrediti kako će se odnos s vašim partnerom razvijati, a evo koji horoskopski znakovi su najbolji u njima.

Većini je važan način na koji se partner ljubi, a poljubac čak može odrediti kako će se njihov odnos dalje razvijati i nastavljati. To je jedna od najintimnijih stvari koje dvije osobe mogu raditi, a prema astrologiji, horoskopski znak može utjecati na vještinu nečijeg poljupca, prenosi Your Tango.

U videu pogledajte kako izgleda novi viralni #doodlechallenge:

Ovo je pet horoskopskih znakova koji se najbolje ljube:

Ovan

Ovnovi će ljubiti kada oni žele ljubiti. Njima je važno da im date znak da rade dobar posao, tada će početi raditi još bolji posao. Kada Ovnovi ljube, oni pokazuju sve svoje emocije kroz taj poljubac te stavljaju svoju dušu i srce u njega.

Bik 

Kao pravi strastveni znak, Bik uživa u ljubljenju jednako kao što uživa u seksu. Od njih možete očekivati dugotrajnu predigru jer oni istinski uživaju u njoj. Njima ljubljenje dolazi prirodno, a njihovi poljupci ostavit će vas uzbuđenim, dok njih uzbuđuje vaša uzbuđenost.

Rak

Zavodljiva priroda i osobnost Rakova je topla i privlačna te im je teško odoljeti. Rakov poljubac promijenit će vam život jer oni svu svoju ljubav iskazuju putem poljubaca. Njihovi partneri uvijek traže još poljubaca, kada ih jednom iskuse.

Lav

Lavovima je važno svoje partnere zadivite sa svime što rade, uključujući i ljubljenje. U ljubavi i strasti, Lavovi će vam promijeniti život i privući vas svojom odvažnošću. Oni se ljube s namjerom, a to je da vas zadive, u čemu će i uspjeti. Lavovi su jedan od najboljih znakova u ljubljenju, samo zato što su najbolji u svemu.

Škorpion

Škorpioni se ne vole ljubiti i to će raditi samo ako to moraju, ali zašto su onda dobri u tome? Njima je ljubljenje izazov. Oni kroz svoje poljupce prenose svu svoju strast zato što ne žele da im partneri misle da su loši u krevetu jer se ne žele ljubiti.

Pogledajte koliko Zagrepčani poznaju stare prugerske riječi:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije