Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Ako vas je partner počeo ignorirati odjednom, ovo su mogući razlozi

Razmislite dobro, ako je pokazao neki od ovih znakova, je li on uopće partner za vas.
19. siječnja 2021. u 16:29 2 komentara 908 prikaza
Foto: Shuttershock

Nerijetko se u vezi, pogotovo kada duže traje, dogodi da jedna strana počne ignorirati drugu, bez objašnjenja što se dogodilo - i to češće rade muškarci. Ženama se tada pojavi bezbroj upitnika iznad glave i ne mogu prestati razbijati glavu pitanjem što su krivo napravile.

Your Tango otkriva da postoji nekoliko potencijalnih razloga, pa ako se ikada nađete u takvoj situaciji dobro razmislite o sljedećim stvarima.

Osjetio je da ste vi više zainteresirani od njega...
Ponekad, kada muškarci počnu primjećivati da je žena poludjela za njima gube interes i ne žele biti u takvom odnosu. Oni ne žele da vi mijenjate svoju rutinu kako biste mu ugodili, a ni vi to ne biste trebali raditi zbog sebe. Nemojte si dozvoliti da vaš raspored ovisi o njegovom raspoloženju. Osim toga, ponekad se muškarci ne mogu nositi s vašim osjećajima, pogotovo kada su oni intenzivni. 

...Ili manje
Neki muškarci, čim osjete da žena nije pretjerano zainteresirana, bježe od nje. Ne žele sebe dovesti u situaciju da budu povrijeđeni ili ostavljeni, pa radije sami prekidaju. Znajte da u ovakvoj situaciji uvijek možete popraviti stvari - jednostavno se malo više potrudite i pokažite mu više interesa. 

Dermatolog uz pomoć naranče objasnio zašto ne treba koristiti maramice za uklanjanje šminke!

Ne želi se svađati, pa mu je lakše ignorirati
Muškarci jako teško ulaze u sukobe i rasprave sa ženama, a stručnjaci kažu da je to zato što žele izbjeći ženine suze koje im stvaraju grižnju savjet. Ako ste ga pitale što nije u redu i on ne želi otkriti, pustite. Dali ste mu priliku da kaže što ga muči, a ako to ne želi najbolje je da svatko krene svojim putem.

Postoji netko drugi
Dok neki muškarci svoju pažnju posvete samo jednoj ženi i izlaze s njom, drugi vole 'šarati' i biti s nekoliko žena istovremeno kako bi  istražili sve opcije. Kad se takvi odluče posvetiti samo jednoj ženi, vrlo vjerojatno će u potpunosti prekinuti kontakt sa svim drugima. Budući da karakter ne možete promijeniti, ono što možete učiniti je da kad primijetite da ne izlazi samo s vama reći mu da ste spremni izlaziti samo s jednom osobom i da se to očekuje i od njega ili se prilagoditi i vi onda izlazite s različitim muškarcima.

Mlada majka otkrila kako je uhvatila partnera u preljubu: Gola djevojka skrivala se u ormaru

1 / 1
prevara
Ne osjeća sram Žena otkrila: 'Ostat ću s bogatim partnerom samo dok bivši ne pronađe posao' prevara Dilema 'Tipa iz naše ekipe je žena prevarila i sad je svi mrze: Trebam li joj se ipak javiti?' Pita se što dalje 'Muž je otišao živjeti s našom zajedničkom poznanicom, a ja nisam ni znala da me vara'
Iluzija
Muškarac ili žena? Ono što prvo vidite na ilustraciji otkriva koja vam je strana mozga 'jača'
Ikigai – razlog ili svrha, motiv zbog kojeg postojimo, a kojeg osjećaju milijuni Japanaca
ŽIVOTNI BALANS
Ikigai – japanska drevna tajna za dug i sretan život bez stresa koji bi svi trebali prakticirati
  • cleanmaster:

    I kad citatelji pocnu izbjegavati ovaj portal sve ce vam biti jasno...

  • montello:

    to znači da je nasla drugog ili da joj je gluma oslabila