Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dilema

'Tipa iz naše ekipe je žena prevarila i sad je svi mrze: Trebam li joj se ipak javiti?'

prevara
Shutterstock
17.01.2021.
u 20:35

Često kad netko nekog prevari mi kao prijatelji zauzmemo nečiju stranu, ali zapravo ne znamo ništa o onom što se događa u nečijem braku i uvijek postoje dvije strane priče, kaže Coleen

Suprug i ja imamo grupu bliskih prijatelja koje poznajemo godinama, a svi su parovi s djecom otprilike iste dobi kao naša. Nedavno se jedan od tih prijatelja javio mom mužu i rekao mu da ostavlja svoju ženu jer ga je varala. Izbezumljen je i šokiran, a svi ga dečki podržavaju, napisala je anonimna žena kolumnistici i savjetnici portala Mirror, Coleen Nolan.

Nitko iz njihove grupe prijatelja, kaže ona, sad nema lijepu riječ o toj ženi -  koja je zapravo uvijek bila baš draga - i svi su je zamrzli su je.

- Znam da je to zato što im je njen muž prijatelj, to je i razumljivo, ali  osjećam da bi joj se trebala javiti, bez obzira na to što je napravila - kaže ona. Nitko se iz grupe, objasnila je, s njom neće složiti jer su bliži s njenim suprugom, a on je tu povrijeđena strana.

Muškarci su tri puta bolji u krevetu kada u sobi naprave – ovo!

prevara
1/5

- Često kad se takve stvari dogode zauzmemo nečiju stranu, ali zapravo ne znamo ništa o onom što se događa u nečijem braku i uvijek postoje dvije strane priče - rekla joj je Coleen. 

Foto: screenshot/facebook

Ako želite doći do nje, kaže, mislim da ne biste trebali brinuti o tome što misli ostatak grupe. Ne morate im to ni reći ako brinete kako će se to odraziti na vaš odnos s njima.

- Ali nemojte zauzimati strane, možete joj samo reći da ne znate što se dogodilo i zašto, ali da ste pomislili da je možda usamljena - kaže Coleen.

Ispričala je i da je njen prvi brak završio zbog afere, a njene su sestre ostale jako dobre s njenim bivšim-

- Prvo sam mislila da to nije u redu, ali sad mi je drago što su održali ta prijateljstva jer je on bio i ostao meni bitan i otac je mojih sinova - kaže Coleen i zaključuje da će i u ovom slučaju svi biti malo objektivniji kad se 'prašina slegne'.

Ovih pet eteričnih ulja pomažu kod smanjenja osjećaja straha i panike

Ovih pet eteričnih ulja pomažu kod smanjenja osjećaja straha i panike.

Ovih pet eteričnih ulja pomažu kod smanjenja osjećaja straha i panike.

Objavljuje Večernji list u Srijeda, 13. siječnja 2021.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije