Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pita se što dalje

'Muž je otišao živjeti s našom zajedničkom poznanicom, a ja nisam ni znala da me vara'

Shutterstock
17.01.2021.
u 20:30

Nisam ništa ni slutila dok nije rekao da odlazi, a  žena s kojom me varao mi je poznanica i imamo istu grupu prijatelja, što mi je totalno ponižavajuće, napisala je žena anonimno

Suprug me varao s prijateljicom svoje sestre, a ja sam za to doznala tek kad mi je prije dva tjedna rekao da odlazi i da će živjeti s njom, napisala je žena u anonimnom pismu Coleen Nolan, kolumnistici i savjetnici s portala Mirror

- Šokirana sam jer nisam imala pojma da se s njim nešto događa, sad se osjećam jako glupo. Osim toga, žena s kojom me varao mi je poznanica i imamo istu grupu prijatelja, što je totalno ponižavajuće - kaže.

On joj pak, ispričala je, svaki put kad se vide govori da mu je žao što je to napravio njoj i njihovoj sedmogodišnjoj kćeri - koja je inače jako uznemirena i zbunjena jer tata više nije kod kuće. 

- Jako mi je teško, pogotovo sad kad nam je kretanje i nalaženje s prijateljima ograničeno - piše žena i pita Coleen 'što da sad uopće radi, jer je skroz izgubljena'...

Dobar tek: EU je odobrio kukce na tanjuru

1/3

Coleen joj je odgovorila da se nema zašto osjećati glupo jer oni koji varaju obično jako dobro to skrivaju. 

- Osim toga, nemojte misliti da je zbog toga cijeli vaš brak bio laž, zajedno imate i kćer i sigurna sam da dijelite i neke lijepe uspomene - rekla je Coleen.

I ona se, prisjeća se, tako osjećala kad su joj se oba braka raspala, no sad joj je jasno da je u svakom bilo i nešto dobro.

- On vas nije pripremio na svoj odlazak i nije vam dao priliku da išta pokušate riješiti i to je frustrirajuće, ali usredotočite se na sebe i podršku koja vam sad treba - poručila joj je. 

Ovih pet eteričnih ulja pomažu kod smanjenja osjećaja straha i panike

Ovih pet eteričnih ulja pomažu kod smanjenja osjećaja straha i panike.

Ovih pet eteričnih ulja pomažu kod smanjenja osjećaja straha i panike.

Objavljuje Večernji list u Srijeda, 13. siječnja 2021.

.
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije