Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mali trikovi

Ako putujete ovo će vam dobro doći. Evo kako ćete iz zrakoplova izaći - svježi!

putovanje avionom
Foto: Thinkstock
1/2
08.05.2014.
u 21:00

Zatražite od stjuardese bočicu vode i pijte je u malim gutljajima tijekom cijelog leta.

Dobro se pripremite

Prije leta napravite nekoliko vježbi i pojedite lakši obrok. Izbjegavajte konzumiranje slanih namirnica, koje mogu uzrokovati zadržavanje tekućine u tkivima i oticanje. Noć prije leta osvježite kožu lica blagim eksfolijatorom i nanesite hidratantnu masku - ova

kombinacija omogućuje prodiranje hidratizirajuće komponente u dublje slojeve epiderme. Sljedećeg jutra očistite kožu i nanesite hidratantnu kremu. Također, utapkajte bogat sloj anti-age kreme i namažite usne hidratantnim balzamom.

Mudro spakirajte neseser

U torbu koju ćete unijeti u avion obavezno stavite putna pakiranja hidratantne kreme (manje od 100 ml). Također, u vašoj kozmetičkoj torbici neka budu spremni korektor, sjenilo i rumenilo.

Konzumirajte tekućinu

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Zatražite od stjuardese bočicu vode i pijte je u malim gutljajima tijekom cijelog leta.

Ne pretjerujte sa šminkom

Našminkajte se vrlo diskretno. Ako nanesete tekući puder, nećete moći često utrljavati hidratantnu kremu, što bi vam moglo zatrebati tijekom leta. Umjesto podloge, upotrijebite korektor samo na problematičnim mjestima na licu. Osim toga, stavite rumenilo u kremi i sjajilo za usne u boji, jer ovi kozmetički preparati zadržavaju vlagu u koži.

Točka na I

Ako imate podočnjake, neposredno prije slijetanja stavite kocku leda na kapke kako biste ih ublažili. Ponovno nanesite sjajilo za usne i popravite rumenilo.

>>Ako volite dozu jeze, uputite se u belgijski Brügge

>>Ne volite kampiranje? Razmislite ponovno jer ovo su luksuzne kolibe s 5 zvjezdica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije