Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vi birate!

Vecernji.hr anketa: Najbolji komercijalni film 2012.!

Najbolji komercijalni film godine 2012.
Vecernji.hr
27.12.2012.
u 16:08

U našim izborima za kraj godine sada vam omogućavamo da izaberete najbolji komercijalni film u 2012. Želimo znati koji vas je film oduševio!

U Hollywoodu se nastavlja doba vladavine franšiza koje su svake godine sve manje originalne i zanimljive, ali smo ove godine gledali dva odlična filma koja su upravo dio franšiza: Vitez tame: Povratak i James Bond: Skyfall. Osvetnici su po mnogima najuspjeliji film o superjunacima ikad, a ujedno je i doslovce poharao kino blagajne diljem svijeta. Prometej Ridleya Scotta jedni stavljaju na listu najboljih filmova, dok ga drugi stavljaju na listu najvećih razočaranja.Koji je vaš izbor za najbolji film godine?

Specijal našeg portala u kojem donosimo pregled godine možete pratiti OVDJE. Svaki dan objavljujemo nešto novo!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije