Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čarobni Broadway

Večernjak u suradnji s Gradom Zagrebom priredio glazbenu čaroliju

Zagreb: Mjuzikl Čarobni Brodway u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog
Foto: Josip Regović/PIXSELL
1/22
05.12.2018.
u 23:19

Novac od prodaje ulaznica ide za pomoć CeDePeu - Društvu osoba s cerebralnom i dječjom paralizom

Prava glazbena čarolija dogodila se večeras u Lisinskom na gala koncertu "Čarobni Broadway" koji je Večernji list organizirao u suradnji s Gradom Zagrebom. Glazbene i glumačke zvijezde Mila Elegović, Vanda Winter, Đani Stipaničev, Renata Sabljak, Vlatka Burić Dujmović, Ervin Baučić i Dražen Bratulić kroz najveće hitove s Broadwaya posjetitelje su odveli na nezaboravno glazbeno putovanje koje je bilo i humanitarnog karaktera.

Naime, novac od prodaje ulaznica ide za pomoć CeDePeu - Društvu osoba s cerebralnom i dječjom paralizom. Da bi ova glazbena magija bila potpuna uz već spomenute glumce i glazbenike pobrinuo se u orkestar kazališta Komedija pod ravnanjem maestra Krešimira Batinića, a publika u Lisinskom uživala je u glazbenim hitovima iz najpoznatijih svjetskih mjuzikala kao što su “Jadnici”, “Jesus Christ Superstar”, “Aida”, “Mali dućan strave”, “Dr. Jekyll & Mr. Hyde”, “Ljepotica i zvijer”, “Cabaret”, “Mačke” i mnogi drugi.

Zagreb: Mjuzikl Čarobni Brodway u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog
1/22

Ovaj glazbeni program je inače originalno nastao inspiriran suradnjom s Bradleyem Deanom, vrhunskim brodvejskim pjevačem i glumcem koji je podijelio s glazbenicima i glumcima svoje iznimno znanje i scensko iskustvo. Bradley Dean glumac je koji je na Broadwayu nastupao u Stingovom mjuziklu "The Last Ship", a u mjuziklu "A Little Night Music" partnerice su mu bile Catherine Zeta-Jones i Angela Lansbury, pa je njegovo znanje i iskustvo bile od velike pomoći.

Komentara 1

Avatar Stasicotta
Stasicotta
00:26 06.12.2018.

Želiš naći sebi ženu za jednu noć? Idu na ==> www.3xDate.top

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije