Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
In memoriam

U Zagrebu umro teatrolog i kazališni kritičar Igor Mrduljaš

igor mrduljaš
siniša kanižaj/pixsell
02.10.2013.
u 14:17

U Zagrebu je 1. listopada u šezdeset i devetoj godini života umro teatrolog, kazališni kritičar i pisac Igor Mrduljaš. Posljednjih godina bio je pomoćnik ravnatelja Zagrebačkog kazališta lutaka

U Zagrebu je u šezdeset i devetoj godini preminuo teatrolog i kazališni kritičar Igor Mrduljaš. Rođen je u Splitu 1945. godine. Živio je i djelovao u Rijeci, Varaždinu i Zagrebu. Između ostaloga, bio je v.d. ravnatelja ZeKaeMa, ali i pomoćnik ravnatelja Zagrebačkog kazališta lutaka. Autor je brojnih knjiga i tekstova u periodici, a godinama je bio i kolumnist Hrvatskog slova. Bio je i član Društva hrvatskih književnika, ali i član (i predsjednik) Hrvatskog društva kazališnih kritičara i teatrologa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije