Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za Varšavsku

Premijera pjesme "Neka institucije rade svoj posao" Hladnog piva

hladno pivo
arhiva VL
16.06.2010.
u 11:07

Iz Hladnog piva doznajemo da ova pjesma nije dio albuma koji upravo snimaju. Tekst je napisao Mile Kekin, glazbu potpisuju on i Hladno pivo, a produkciju Hladno pivo i Samir Kadribašić.

Sutra, 17.lipnja, u 19 sati na  mirnom prosvjedu Svi za Varšavsku premijerno će biti puštena snimka pjesme "Neka institucije rade svoj posao" Hladnog piva.  Na samom prosvjedu će nastupiti  Davorin Bogović, Stillness i Max Juričić.

Potaknuti nedavnim zbivanjima u Varšavskoj ulici u Zagrebu, Hladno pivo ušlo je u studio i snimilo pjesmu podrške udrugama Zelena akcija i Pravo na grad te svim građanima koji su se uključili u obranu Varšavske. 

Iz Hladnog piva doznajemo da ova pjesma nije dio albuma koji upravo snimaju. Tekst je napisao Mile Kekin, glazbu potpisuju on i Hladno pivo, a produkciju Hladno pivo i Samir Kadribašić. Dečki kažu da su imali potrebu na svoj način pozvati i one koji se ponašaju kao slučajni prolaznici, jer djelovati treba sada. Sutra možda bude prekasno.

 

Ključne riječi

Komentara 5

KO
komentatorv2
12:19 16.06.2010.

Do sada su mi bili simpatični a od sada to više nisu.

OB
-obrisani-
15:49 16.06.2010.

Hladno pivo , šatro rock - punk bend a u stvari običan politički bend SDPa ! Sjetite se nastupa Mile Kekina kod Ace Stankovića . U stvari tko uopče i sluša taj politički bend ? Stankovićevo pitanje je bilo (za (za gledatelje ) tko je bolji Hladno pivo ili Tompson ? Naravno gledatelji su sa preko 80 posto odgovorili TOMPSON ! toliko o tom šund bendu, političoj dodvorici SDPa.

EM
eMe
17:21 16.06.2010.

politika i galama, pa tko to zeli slusati ... bolje vuvuzela nego skinhead galamdzija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije