Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Kultura Glazba

Premijera pjesme "Neka institucije rade svoj posao" Hladnog piva

Iz Hladnog piva doznajemo da ova pjesma nije dio albuma koji upravo snimaju. Tekst je napisao Mile Kekin, glazbu potpisuju on i Hladno pivo, a produkciju Hladno pivo i Samir Kadribašić.
16. lipnja 2010. u 11:07 5 komentara 9 prikaza
hladno pivo
Foto: arhiva VL

Sutra, 17.lipnja, u 19 sati na  mirnom prosvjedu Svi za Varšavsku premijerno će biti puštena snimka pjesme "Neka institucije rade svoj posao" Hladnog piva.  Na samom prosvjedu će nastupiti  Davorin Bogović, Stillness i Max Juričić.

Potaknuti nedavnim zbivanjima u Varšavskoj ulici u Zagrebu, Hladno pivo ušlo je u studio i snimilo pjesmu podrške udrugama Zelena akcija i Pravo na grad te svim građanima koji su se uključili u obranu Varšavske. 

Iz Hladnog piva doznajemo da ova pjesma nije dio albuma koji upravo snimaju. Tekst je napisao Mile Kekin, glazbu potpisuju on i Hladno pivo, a produkciju Hladno pivo i Samir Kadribašić. Dečki kažu da su imali potrebu na svoj način pozvati i one koji se ponašaju kao slučajni prolaznici, jer djelovati treba sada. Sutra možda bude prekasno.

 

A SVE LEGALNO....
Izgledaju kao normalan par, ali javnost njihov brak itekako osuđuje: Stric oženio nećakinju, imaju djecu
LAQO osiguranje
Digitalna transformacija
Kako je domaći tim razvio digitalno rješenje koje Hrvatsku svrstava u europski vrh
  • komentatorv2:

    Do sada su mi bili simpatični a od sada to više nisu.

  • -obrisani-:

    Hladno pivo , šatro rock - punk bend a u stvari običan politički bend SDPa ! Sjetite se nastupa Mile Kekina kod Ace Stankovića . U stvari tko uopče i sluša taj politički bend ? Stankovićevo pitanje je bilo (za ... prikaži još! (za gledatelje ) tko je bolji Hladno pivo ili Tompson ? Naravno gledatelji su sa preko 80 posto odgovorili TOMPSON ! toliko o tom šund bendu, političoj dodvorici SDPa.

  • eMe:

    politika i galama, pa tko to zeli slusati ... bolje vuvuzela nego skinhead galamdzija