Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Legende

Predstavljanje biografija rock legendi AC/DC-a i Ramonesa

Ramones
14.04.2011.
u 13:19

Priča o legendama rocka, bendu AC/DC, djelo je Susan Masino, a svojevrsna kronika grupe Ramones Jima Bessmana

U petak, 15. travnja u 18 sati, počet će predstavljanje biografija Priča o AC/DC neka bude rock i Ramones – američki bend. Knjižara Rockmark, u organizaciji s Izdavačkom kućom V.B.Z., u Berislavićevoj 13 18 sati ugostit će rock kritičara Hrvoja Horvata koji će govoriti o biografijama.

Priča o legendama rocka, bendu AC/DC, djelo je Susan Masino koja je bend upoznala 1977. godini na turneji, a biografiju obogatila intervjuima s članovima jednog od najdugovječnijih rock skupina u povijesti.

Svojevrsna kronika grupe Ramones djelo je Jima Bessmana. Ramonesi, dečki iz New Yorka, definirali su zvuk sedamdesetih godina, a nakon američke scene pokorili su i svjetsku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije