Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krleža u Varaždinu

Praizvedba "Tri kavaljera frajle Melanije" u HNK-u Varaždin

georgij paro
davor višnjić/pixell
23.04.2013.
u 12:41

U HNK-u Varaždin u srijedu 24. travnja održati će se praizvedba predstave "Tri kavaljera frajle Melanije" Miroslava Krleže. Predstavu je režirao i scensku adaptaciju potpisao Georgij Paro.

U srijedu u varaždinskom HNK-u biti će praizvedena “Tri kavaljera frajle Melanije” Miroslava Krleže u režiji i scenskoj adaptaciji Georgija Para. Dramaturg je Marijan Varjačić, scenografkinja Dinka Jeričević, kostimografkinja Diana Kosec-Bourek, koreograf Milko Šparemblek... Glume Hana Hegedušić, Ozren Opačić, Miran Kurspahić, Jan Kerekeš, Sunčana Zelenika Konjević, Marija Krpan, Darko Plovanić... Krleža je najizvođeniji autor na sceni HNK-a u Varaždinu. Predstava se izvodi u čast 140. godišnjice otvorenja zgrade varaždinskog kazališta te u čast 120. godišnjice Krležinog rođenja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije