Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
matica hrvatska

O geopolitičkim alternativama na promociji trećeg broja časopisa Obnova

obnova časopis
03.12.2014.
u 16:12

Govorit će predsjednik udruge Marko Paradžik, potpredsjednik udruge Dino Ljubić, te će se održati i tribina "Geopolitičke perspektive rusko-ukrajinskog sukoba". Glazbeni intermezzo izvest će zbor studenata Filozofskog fakulteta

Promocija trećeg broja časopisa Obnova "Geopolitičke alternative" bit će sutra, 4. prosinca u 19 sati u Velikoj dvorani Matice hrvatske. U sklopu tog događaja bit će tematizirana ruska kultura i suvremena ruska država o čemu se govori u trećemu broju časopisa.

Govorit će predsjednik udruge Marko Paradžik, potpredsjednik udruge Dino Ljubić, te će se održati i tribina "Geopolitičke perspektive rusko-ukrajinskog sukoba". Glazbeni intermezzo izvest će zbor studenata Filozofskog fakulteta. 

Na kraju će se održati i tematski domjenak (ruska i istočnoslavenska hrana) uz izložbu na temu Prvog svjetskog rata.

Udrugu "Obnova“ osnovala je 2013. godine skupina studenata prava, a Udruga sada broji više od 60 članova s raznih fakulteta (Pravni fakultet, Ekonomski fakultet, Medicinski fakultet, Hrvatski studiji, Akademija likovnih umjetnost, FER) iz Zagreba i izvan Zagreba (Split, Rijeka, Osijek, Dubrovnik, Karlovac).

Glavni projekt Udruge je časopis za kulturu, društvu i politiku "Obnova“ koji se promovira dva puta godišnje u  velikoj dvorani Matice Hrvatske i na raznim drugim predstavljanjima na fakultetima, tribinama i organiziranim predavanjima.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije