Naslovnica Kultura Knjige

O geopolitičkim alternativama na promociji trećeg broja časopisa Obnova

Govorit će predsjednik udruge Marko Paradžik, potpredsjednik udruge Dino Ljubić, te će se održati i tribina "Geopolitičke perspektive rusko-ukrajinskog sukoba". Glazbeni intermezzo izvest će zbor studenata Filozofskog fakulteta
03. prosinca 2014. u 16:12 0 komentara 110 prikaza
obnova časopis

Promocija trećeg broja časopisa Obnova "Geopolitičke alternative" bit će sutra, 4. prosinca u 19 sati u Velikoj dvorani Matice hrvatske. U sklopu tog događaja bit će tematizirana ruska kultura i suvremena ruska država o čemu se govori u trećemu broju časopisa.

Govorit će predsjednik udruge Marko Paradžik, potpredsjednik udruge Dino Ljubić, te će se održati i tribina "Geopolitičke perspektive rusko-ukrajinskog sukoba". Glazbeni intermezzo izvest će zbor studenata Filozofskog fakulteta. 

Na kraju će se održati i tematski domjenak (ruska i istočnoslavenska hrana) uz izložbu na temu Prvog svjetskog rata.

Udrugu "Obnova“ osnovala je 2013. godine skupina studenata prava, a Udruga sada broji više od 60 članova s raznih fakulteta (Pravni fakultet, Ekonomski fakultet, Medicinski fakultet, Hrvatski studiji, Akademija likovnih umjetnost, FER) iz Zagreba i izvan Zagreba (Split, Rijeka, Osijek, Dubrovnik, Karlovac).

Glavni projekt Udruge je časopis za kulturu, društvu i politiku "Obnova“ koji se promovira dva puta godišnje u  velikoj dvorani Matice Hrvatske i na raznim drugim predstavljanjima na fakultetima, tribinama i organiziranim predavanjima.

 

Cromaris
Uzgoj ribe
Riba hrani generacije, a prosječno je pojedemo dvostruko manje od europskog prosjeka

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.