Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CeKaTe

Nismo sve Karenjine - glazbeno kazališno druženje Vere Zime i Ksenije Erker

Nisu sve Karenjine
CeKaTe
13.11.2014.
u 15:28

“O slutnji, žudnji, čežnji, ali i sramu? o svemu što je, čini nam se, danas pomalo zaboravljeno. Upustile smo se u ovu kazališno glazbenu avanturu, jer nam je želja u ugodnom druženju prisjetiti se bezvremenskih riječi Ujevića, Cesarića, Šimića, Dostojevskog, Goldonija... kažu umjetnice

'Nismo sve Karenjine’ je glazbeno – kazališno druženje kroz koje nas vode veteranke naše kazališne i glazbene scene Vera Zima i Ksenija Erker, a dogodit će se u subotu 15. studenog u 20 sati u Centru za kulturu Trešnjevka. Naslov su preuzele iz istoimene pjesme Arsena Dedića, a o čemu nam govore Karenjine, Vera i Ksenija objašnjavaju:

“O slutnji, žudnji, čežnji, ali i sramu? o svemu što je, čini nam se, danas pomalo zaboravljeno. Upustile smo se u ovu kazališno glazbenu avanturu, jer nam je želja u ugodnom druženju prisjetiti se bezvremenskih riječi Ujevića, Cesarića, Šimića, Dostojevskog, Goldonija, Britvića, stihova i glazbe Dedića, Runjića, Brela, Mišolongina, Montena, Jadranke Stojaković… Kroz njihove smo riječi, i uz ponešto svojih, nastojale svoja životna iskustva pretočiti u pjesmu ali i smijeh. Napravile smo, u stvari, program kako bismo imale dobar razlog za druženje sa svima koji vole kazalište, poeziju i šansonu”.

Cijena ulaznica je 15 kuna.

>> Nagrađeni Vera Zima, Branka Cvitković, Potočnjak i Navojec

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije