Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rock spektakl

Legendarni Maideni u Spaladiumu: ostalo je još malo karata!

Iron Maiden
Foto: PR
1/2
13.07.2016.
u 12:27

Maideni će kroz vrata Arene povesti najveću produkciju ikad unešenu u dvoranu: kompletno ozvučenje, rasvjetu, scenografiju i pirotehniku

Tek nešto više od dva tjedna uoči nastupa grupe Iron Maiden u Spaladium Areni u Splitu, potpuno su rasprodani Parter, VIP i Headbangers Pit - što čini ukupno tri sektora dvorane za koje više nema ulaznica. U prodaji su jedino još dostupne ulaznice gornjih i donjih tribina.

Koncert Iron Maidena, najvećeg heavy metal benda svih vremena, najveći je rock događaj 2016. u Hrvatskoj. Maideni nam stižu u sklopu ogromne The Book Of Souls tuneje kojom su dosad obišli Sjevernu, Srednju i Južnu Ameriku, Aziju, Afriku i konačno stigli do Europe.

Splitski koncert 27. srpnja u Spaladium Areni jedan je od 'najintimnijih' koje grupa svira na turneji. Originalan kapacitet Spaladium Arene smanjen je sa 13 na 11 tisuća zbog masivne produkcije.

Maideni će kroz vrata Arene povesti najveću produkciju ikad unešenu u dvoranu: kompletno ozvučenje, rasvjetu, scenografiju i pirotehniku. 

U prodaji su trenutno dostupne ulaznice za Tribinu dolje po cijeni od 340 kn te Tribinu gore po cijeni od 320 kn. U prostoru Spaladium Arene ti sektori nalaze se puno bliže pozornici nego primjerice djelovi partera na prošlom koncertu u Poljudu.

Ulaznice se mogu kupiti:

Online na www.eventim.hr

Split: Dancing bear

Zagreb: Dirty Old Shop, Rockmark, Aquarius, Dancing Bear

Rijeka: Dallas Music Shop

Osijek: Dancing Bear

Sva ostala prodajna mjesta Eventima u Hrvatskoj i inozemstvu.

>> Darko Rundek: I dalje volimo djevojke u ljetnim haljinama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije