Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za kraj

Druženje u Forumu zbog izložbe Ivana Kožarića

'10.06.2013., Zagreb - U galerija Forum poznati kipar Ivana Kozaric proslavio je rodjendan te je izlozio svoje radove. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
'Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
17.07.2013.
u 18:21

Kožarića, kojem u Münchenu upravo traje velika izložba, njemački mediji ovih su dana nazvali najvažnijim hrvatskim živućim umjetnikom i posvetili mu iznimnu pozornost

Uoči zatvaranja izložbe \"Devedeset druga mu je godina tek\" likovnog umjetnika Ivana Kožarića u zagrebačkoj galeriji Forum u subotu u podne najavljeno je druženje. Kožarića, kojem u Münchenu upravo traje velika izložba, njemački mediji ovih su dana nazvali najvažnijim hrvatskim živućim umjetnikom i posvetili mu iznimnu pozornost.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije