Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ PO JEDAN?

Dogovorena četvrta "Misija", Shia najavio petog 'Indianu'

18.06.2009.
u 17:21

Tom Cruise i J. J. Abrams službeno su potpisali ugovor za snimanje četvrtog filma iz serijala "Nemoguća misija". Bit će to prvi put da Tom Cruise surađuje s Paramountom, nakon što ga je šef Viacoma (korporacijskog vlasnika Paramounta) Sumner Redstone otjerao kao "luđaka" nakon onog skakutanja po kauču kod Oprah.

Abrams je zasad za projekt četvrtog nastavka vezan samo kao producent, a ako bude napisan scenarij i kad ga pročita, odlučit će hoće li i režirati film. U svakom slučaju, pretprodukcija je poečla i film bi se trebao u kinima pojaviti 2011.

A još jedan neočekivani nastavak, koji ima sve šanse da bude dočekan "na nož", mogao bi se ostvariti. Shia La Beouf je u jednom intervjuu spomenuo da se počelo razmišljati o još jednom "Indiani Jonesu", i da tu informaciju ima iz prve ruke, od redatelja dosadašnja četiri nastavka:

- Steven je baš rekao da je načeo priču za peti nastavak prije nego što sam otišao i da su počeli to osmišljavati.

Može li Harrison Ford još jednom ponoviti svoju pretprošlogodišnju "i u starca ima udarca" izvedbu? Možda, ali onda očito na scenu stupa i glavnu ulogu preuzima LaBeouf kao "Indiana junior", a znamo mnoge tvrdokorne fanove koji će to teško prožvakati...

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije