Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Darujemo vam novo izdanje Zlatarovog zlata

Zlatarovo zlato
Foto: Mondo.hr
PR
Autor
PR članak
25.05.2016.
u 11:08

Najzagrebačkija od svih priča odjenula je novo, zlatno, ruho! Mondo.hr vam ''Zlatarovo zlato'' koje će na vašoj polici postati pravim zagrebačkim suvenirom.

Za sudjelovanje u ovom nagradnom natječaju Mondo.hr-a potrebno je ispuniti obrazac (ime i prezime, e-mail adresa) te ostaviti svoj komentar.

Autor/ica najboljeg odgovora prema našem odabiru, osvojit će knjigu ''Zlatarovo zlato''. Komentirati možete do 30.5.2016. do kraja dana, a sretnog dobitnika/icu objavit ćemo 31.5.2016. do 16 sati i obavijestiti je/ga e-mailom.

Nagradni natječaj odigrajte ovdje.

Pravila natječaja pročitajte ovdje.

 

Najzagrebačkija od svih priča

Iako ima već 145 godina, ''Zlatarovo zlato'' je i dalje omiljeno štivo među brojnim generacija. To nije obična priča, već prvi hrvatski povijesni roman i uopće prvi roman koji je August Šenoa napisao. Opisi zagrebačkih ulica, živopisni likovi i radnja koja se s nestrpljenjem preliva u nove stranice, svima ostaje u sjećanju i postaje pravim zagrebačkim suvenirom.

Ovo posebno, zlatno, izdanje izaziva nove emocije i idealan je podsjetnik na sve ljepote grada Zagreba i zagrebačke riječi. Upravo naš glavni grad slavi svoj dan 31. svibnja, a ovo predivno izdanje upotpunit će taj dan na još posebniji način.

Knjiga je dostupna na hrvatskom i na engleskom jeziku.

Želite prijaviti greške?