Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Kultura

Darujemo vam novo izdanje Zlatarovog zlata

Najzagrebačkija od svih priča odjenula je novo, zlatno, ruho! Mondo.hr vam ''Zlatarovo zlato'' koje će na vašoj polici postati pravim zagrebačkim suvenirom.
25. svibnja 2016. u 11:08 158 prikaza
Zlatarovo zlato
Foto: Mondo.hr

Za sudjelovanje u ovom nagradnom natječaju Mondo.hr-a potrebno je ispuniti obrazac (ime i prezime, e-mail adresa) te ostaviti svoj komentar.

Autor/ica najboljeg odgovora prema našem odabiru, osvojit će knjigu ''Zlatarovo zlato''. Komentirati možete do 30.5.2016. do kraja dana, a sretnog dobitnika/icu objavit ćemo 31.5.2016. do 16 sati i obavijestiti je/ga e-mailom.

Nagradni natječaj odigrajte ovdje.

Pravila natječaja pročitajte ovdje.

 

Najzagrebačkija od svih priča

Iako ima već 145 godina, ''Zlatarovo zlato'' je i dalje omiljeno štivo među brojnim generacija. To nije obična priča, već prvi hrvatski povijesni roman i uopće prvi roman koji je August Šenoa napisao. Opisi zagrebačkih ulica, živopisni likovi i radnja koja se s nestrpljenjem preliva u nove stranice, svima ostaje u sjećanju i postaje pravim zagrebačkim suvenirom.

Ovo posebno, zlatno, izdanje izaziva nove emocije i idealan je podsjetnik na sve ljepote grada Zagreba i zagrebačke riječi. Upravo naš glavni grad slavi svoj dan 31. svibnja, a ovo predivno izdanje upotpunit će taj dan na još posebniji način.

Knjiga je dostupna na hrvatskom i na engleskom jeziku.

Zadar: Testiranje na Covid-19 u Općoj bolnici
PISMO OBIŠLO HRVATSKU
Prebolio COVID-19 pa otkrio što morate imati doma: 'Korona boli kao sam vrag'
NOVA REVOLUCIJA POLJOPRIVREDE
Star Trek na hrvatskoj njivi: Dronovi snimaju štetnike, AI zbraja kukuruz, traktor sam vozi...