Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počasni Oscari

Coppola i Godard dobili kipiće kao uvod u "pravu" dodjelu Oscara

Dodjela počasnih Oscara
AFP
16.11.2010.
u 13:30

Nagrade su osobno preuzeli Francis F. Coppola, Eli Wallach i Kevin Brownlow, a Godard se nije pojavio

– Zašto bih zbog nagrade putovao u SAD, pa to čak nisu pravi Oscari – rekao je Jean-Luc Godard nakon što je objavljeno da će mu američka Akademija dodijeliti počasnu nagradu za doprinos filmskoj umjetnosti.

I zaista, francuski redatelj nije se pojavio na dodjeli na kojoj su svoje nagrade osobno preuzeli velikani Francis Ford Coppola, Eli Wallach i Kevin Brownlow.

Dodjela počasnih Oscara prošle je godine odijeljena od glavne ceremonije uz obrazloženje da se laureatima tako želi dati više prostora, no mnogi to tumače kao pumpanje atmosfere pred “pravu” dodjelu u veljači.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije