Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'no time to die'

Billie Eilish završila je novu Bondovu temu za samo 3 dana. Sviđa li vam se?

14.02.2020.
u 11:24

Američka 18-godišnja pop-zvijezda napisala je temu za novi film o Jamesu Bondu za samo tri dana.

Američka pop senzacija Billie Eilish sa samo 18 godina postala je najmlađa glazbenica koja je ikada otpjevala temu za film iz serijala James Bond. A još zanimljivije je da je pjesmu uspjela napisati i snimiti u samo tri dana, uz pomoć svog brata i producenta Finneasa. Nova tema za istoimeni film "No Time to Die" objavljena je danas točno u ponoć. 

– Napisali smo je u tri dana. Dobili smo dio scenarija, prvu scenu, odmah napisali pjesmu i snimali je u autobusu na putu i u podrumu – rekla je iskreno Billie, koja je izrazila oduševljenje što je uopće dobila takvu priliku. 

Prije nje, Bondove teme pisale su zvijezde poput Adele, Shirley Bassey, Paula McCartneyja i Tine Turner. Iako je Billie možda bila nekonvencionalan izbor za takav zadatak, glazbenica koja je upravo dobila čak pet nagrada Grammy i više je no dorasla zadatku. 

Komentara 1

DA
DarthVader
12:52 14.02.2020.

Nis posebno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije