Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIJERA

Fantastični 'Sušak, Sušak! vraća se na oduševljenje publike u poboljšanoj verziji, pridružuje se i Antonio Krištofić

Sušak Sušak
Foto: PR FOTO
1/3
15.09.2016.
u 20:30

Glumački ansambl ostat će bez promjena, no predstavi će se pridružiti Antonio Krištofić kao alternacija Damiru Kedži u ulozi dimnjačara Lovre

Iznimno posjećen od pune premijere i reprize do rasprodanih petnaestak izvedbi, prošlogodišnji mjuzikl "Sušak, Sušak" (u režiji Edvina Liverića, scenografiji Damira Šegote, kostimografiji Manuele Paladin Šabanović te oblikovanju svjetla Dalibora Fugošića) vraća se publici u obnovljenoj i poboljšanoj verziji. Samostalnoj produkciji Studija Maraton i ansamblu vrhunskih glumaca i pjevača: Mario Lipovšek Battifiaca, Damir Kedžo, Katja Budimčić, Olivera Baljak, Denis Brižić, Saša Matovina, Lucio Slama,

Nenad Vukelić, Anton Plešić, Frano Živković, Mensur Puhovac, ove se godine priključuje i mladi talent Antonio Krištofić (kao alternacija za ulogu Lovre), plesna grupa Flame, Maratonci i mnogi drugi.

Premijera i repriza mjuzikla "Sušak, Sušak" u 2016. održat će se 16. i 17.10. u Rijeci u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku.

Popularni mjuzikl „Sušak, Sušak“ u sezoni 2016./2017. na pozornicu ponovno donosi duhovitu i raspjevanu povijest Sušaka, njegovih stanovnika, te nas iznova vraća u razdoblje od tridesetih do sedamdesetih godina prošlog stoljeća. Već svima poznati zanimljivi i duhoviti likovi poput barbe Pave i dimnjačara Lovre podsjetit će gledatelje zašto vole Sušak (ili zašto bi ga trebali zavoljeti).

Mjuzikl je praizveden je 2015. godine na Sušaku, u koprodukciji HNK Ivana pl. Zajca i Studija Maraton.

2016. godine Studio Maraton preuzeo je „Sušak, Sušak“ u samostalnu produkciju, te u suradnji s istim autorskim timom priprema njegov „makeover“ koji će donijeti osvježenje popularnom mjuziklu i gledateljima pružiti još veći i zabavniji doživljaj.

Obnovljenu produkciju potpisuje isti tim, a gledatelji će moći uživati u već poznatim notama i likovima mjuzikla ali ujedno i novim dramskim potezima Mensura Puhovca, dramaturškim intervencijama Magdalene Lupi, novim koreografijama Martine Hrlić i plesačima grupe „Flame“, te novom dizajnu svjetla i projekcija Dalibora Fugošića.

Glumački ansambl ostat će bez promjena, no predstavi će se pridružiti Antonio Krištofić kao alternacija Damiru Kedži u ulozi dimnjačara Lovre. Još jednu novinu činit će članovi zborskog ansambla koji su do sada pjevali u orkestralnoj „rupi“ ,a u obnovi mjuzikla pridružit će se glumcima na sceni.

Novi vizualni identitet dio je autorskog rada ilustratorice Korine Hunjak. Premijera mjuzikla bit će u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku u Rijeci 16.10.2016., a repriza će biti 17.10. Cijene ulaznice nalaze se u prodaji, a cijene ulaznica su 75 i 85 kuna. Možete ih kupiti ovdje: premijera i repriza.

>> I Psihomodo pop počeo pjevati Tončija Huljića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije