Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
x factor

Antonio je zbog glazbe zapustio školu, a Iva obećava da više neće plakati

antonio
Foto: X factor
1/3
10.06.2015.
u 17:15

Bitka za polufinale showa "X Factor Adria" bila je dramatičnija nego što se moglo pretpostaviti

Bitka za polufinale showa "X Factor Adria" bila je dramatičnija nego što se moglo pretpostaviti. Na mukama se našla mentorica Aleksandra Kovač čija su tri učenika napustila natjecanje. Nina Simić i Milan Bukilić iz natjecanja su ispali izravno, zbog premalo glasova gledatelja, a nakon "Pjesama spasa" s publikom su se morali oprostiti Ilija Mihailović te David Temelkov. Osim šokirane Aleksandre, emisiju u ponedjeljak zasigurno su obilježile i suze Antonija Krištofića. On i Iva Ćurić jedini su preostali hrvatski predstavnici koji će se boriti za laskavu titulu pobjednika "X Factora".

– Sam sebi rekao sam da neću plakati, da si takvu situaciju neću dopustiti, ali kad sam se našao u "Pjesmi spasa" s prijateljem Ilijom, prevagnule su emocije – kaže 17-godišnji Opatijac Antonio.

Noćni razgovori

Kako Aleksandra Kovač nije mogla odlučiti kojeg će od dvojice svojih učenika poslati kući, odgovornost je prebacila na publiku, koja je ipak manje glasova dala Iliji i tako mu presudila.

– Cijeli dan smo Ilija i ja govorili da se ne želimo zajedno naći u "Pjesmi spasa", ali kao da nas je netko čuo i to nam napravio. Ilija nije ni najmanje ljutit što ja idem dalje, a ne bih se ni ja ljutio da je on otišao dalje. Cijelu noć nakon emisije razgovarali smo i analizirali što se dogodilo – kaže Antonio koji se namjerava baviti glazbom bez obzira na plasman u showu.

– Glazba je moj put i da nisam toliko zagrizao za nju ne bih ni školu zapostavio, ali sam, srećom, završio razred. Već sad osjećam se kao pobjednik jer sam se oslobodio nekih strahova – kaže Antonio. Na svjetske glazbenike nikad nije gledao kao na megazvijezde i nikad ga nisu impresionirali, ali zato kaže da je broj domaćih glazbenika s kojima bi volio snimiti duet poveći.

– Za početak bih volio snimiti duet sa svojom mentoricom Aleksandrom da obilježimo naš rad. A ona mi već piše pjesmu, tako da će mi se ta želja na neki način ostvariti – otkriva Antonio. Njegova vršnjakinja Iva Ćurić priznaje da se ni u najluđem snu nije nadala dolasku do samog kraja "X Factora".

Društvene mreže gore

– Nisam ništa očekivala jer je tako manja šansa da ću se razočarati. Ni sad se ne opterećujem finalom, a moj favorit je Magdalena Bogić – priča simpatična Đakovčanka čije su prve nastupe obilježile suze. Nakon dramatičnih obrata, mentor Željko Joksimović ipak ju je pustio u svoj tim, a čini se da nije pogriješio. Društvene mreže vrve komentarima da Željko favorizira Ivu.

– Nemam takav dojam, mislim da smo Željku sve jednako drage, svaka na svoj način – kaže Iva i obećava: – Neću više plakati, promijenila sam se i sazrela.

>>Polufinalisti nastupili u Zagrebu: Antonio i Highway Trio dobili najveće ovacije!

>>Zgodna Nina loše 'skinula' Beyonce pa otkrila da ljubi kolegu iz showa

Komentara 1

KO
komentatorxyz
18:28 10.06.2015.

koje će toj djeci biti bolno prizemljenje kad vide da je sva ta "slava" privid koji je RTL stvorio za show

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije