Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Uvijek za druge"

Šuker u borbi za preferencijalni glas da bude drugi HDZ-ov zastupnik iz Velike Gorice

Šuker u borbi za preferencijalni glas
07.09.2016.
u 21:40

Šuker se na letku, koji se dijele po Gorici, obraća biračima da glasom za njega Gorica dobiva dva HDZ-ova zastupnika u parlamentu

Za ulazak u Sabor preferencijalnim glasom bori se i bivši ministar financija Ivan Šuker, HDZ-ov najaktivniji saborski zastupnik, koji je 14. na listi u šestoj izbornoj jedinici.

Večeras su u Velikoj Gorici, na cesti prema Sisku, osvanuli i njegovi jumbo plakati. Uz slogan "Uvijek za druge", Velikogoričan Šuker ima i poruku "Vaša cesta Zagreb-Sisak", a u njegovom krugu kažu da se time na simboličkoj razini deklarira kao čovjek koji povezuje prostor od Zagreba do Siska, što je područje šeste izborne jedinice.

Nakon Dražena Barišića, velikogoričkog gradonačelnika, koji je drugoplasiran na listi HDZ-a u šestoj izbornoj jedinici i ima siguran prolaz u Sabor, Šuker jer drugi HDZ-ov kandidat iz Velike Gorice, no on se bori preferencijalnim glasom.

Zato se na letku, koji se dijele po Gorici, obraća biračima da glasom za njega Gorica dobiva dva HDZ-ova zastupnika u parlamentu.

>> HDZ predstavio kandidate za 6. jedinicu, Šuker se nije odazvao

Komentara 7

UJ
ujko123
23:32 07.09.2016.

a tko može glasat za ovog tuljana ?

LA
LANA555
00:42 08.09.2016.

A ja mislila nema ga više ! A joj.

DA
darwil
09:33 08.09.2016.

Šuki na dijetu ili se nastavi u mirovini družiti ili raditi kod Fiolića ko mesar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije