Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HSS KRIVAC

Narodna koalicija više ne postoji: 'Postojala bi da smo osvojili vlast, ali koalicije u oporbi nema'

Milanović, narodna koalicija
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/4
27.09.2016.
u 15:40

'Narodna koalicija ne postoji od trenutka kad je predsjednik HSS-a kazao da će podržati Plenkovića za mandatara', kazala je Milanka Opačić

Predsjednici stranaka koje su činili Narodnu koaliciju zatražili su da ih predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović sutra na konzultacije primi pojedinačno, piše Jutarnji list.

''Ne znam hoće li predsjednica udovoljiti zahtjevu koji smo joj u dopisu uputili mi iz SDP-a, Ivan Vrdoljak uime HNS-a i Silvano Hrelja iz HSU-a, no naš je stav da se zbog raspada koalicije koja je zajednički izišla na izbore trebamo pojaviti pojedinačno'', kazala je Opačić koja će sutra u Ured predsjednice doći s kolegom Sinišom Hajdašem Dončićem a, kako se doznaje, Zoran Milanović neće doći.

Opačić je Beljaku poručila kako ne može istodobno biti u opoziciji i podržavati vlast. ''SDP je oporba, a u oporbi ostaju i HNS te HSU. Što se SDP-a tiče, konzultacije će kratko trajati jer kao oporbena stranka nemamo što puno reći. Stvar je političke kulture odazvati se na predsjedničin poziv na konzultacije'', kazala je Opačić.

Cijeli članak pročitajte OVDJE

>> Evo što je Beljak sve govorio o HDZ-u za vrijeme i nakon kampanje

Komentara 18

MA
MarioG
16:01 27.09.2016.

Beljak sramota!

OB
obivankenobi
15:56 27.09.2016.

Kamo srece da ni vi kao politikanti nikad niste postojali. Nadam se da cete brzo doci na red. I biti osuđeni za svoja postupanja od pocetka vase " karijere".

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
15:59 27.09.2016.

Šteta. A kakva je to samo ekipa bila: Zoka pacov, Beljo lopov, Vrdorazdjelnik i Hrelja penzić od rođenja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije