Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S PLESA U BOLNICU

Šestero ozlijeđenih, među stradalima i maturanti

sudar
30.01.2016.
u 10:30

U Golfu koji je udario u Toyotu bili su šibenski maturanti koji su se vraćali iz Vodica s maturalnog plesa

U sudaru dva vozila na na raskrižju za Srimu kod Šibenika, šest je je osoba ozlijeđeno.

Šibenska policija izvjestila je da su u prometnoj nesreći jutros oko 6.45 sati sudjelovala vozila marke Golf i Toyota šibenskih oznaka.

Prema prvim informacijama, 23-godišnji vozač Golfa u kojem je bilo pet osoba, prešao je na suprotni trak i sudario se s Toyotom koju je vozila 35-godišnjakinja. Svi su ozlijeđeni, a 35-godišnjakinja je hospitalizirana u šibenskoj bolnici.

U Golfu su bili šibenski maturanti koji su se vraćali iz Vodica s maturalnog plesa.

>> Sudar tri automobila: Jedna osoba poginula, druga teško ozlijeđena

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
11:50 30.01.2016.

Koliko je promila imao vozač golfa?

DU
Deleted user
15:43 30.01.2016.

Imam familiju u Šibeniku pa znam da se maturalne večeri kod njih organiziraju od 12.-02. mjeseca zbog turističke sezone..neke škole dogovaraju buseve za prijevoz ali većina klinci se neće z njima voziti nego u aute i pijani za volan...Glumata se na sve moguće načine s tim večerama pa je tak po učeniku 300 kn ??! + Obavezna Pratnja ??! za koju isti učenik mora platiti još 300 kn ??!..Teški pre se rans i furanje na američke serije i filmove,a roditeljima uzmu 600 kn za maturanta i pratnju + 80 kn za slikanje..Ko nema love ostane doma i roni suze.

OB
Objektivno...
08:38 31.01.2016.

Eto šta se dogodi kad si trijezan i voziš polako...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije