Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL liga

St Louis pobijedio Dallas i stigli do prvog mjesta Centralne divizije

St. Louis Blues
Reuters/PIXSELL
13.03.2016.
u 12:30

Jason Spezza je zabio dva gola za Dallas (41-20-9). a Cody Eakin i Jamie Benn po jedan.

St. Louis Blues su sinoć sa 5-4 u produžetku pobijedili Dallas Starse i izjednačili se s njima na vhu Centralne divizije. 

Alex Pietrangelo je zabio pobjednički gol nešto više od dvije minute nakon početka produžetka. Ostale golove za St Louis zabili su Vladamir Tarasenko, Troy Brouweer, a Kevin Shattenkirk je bio dvostruki strijelac, dok je vratar Jake Allen obranio 34 udarca. 

St. Louis je ovaj tjedan slavio protiv Minnesota Wilda, Chicago Blackhawksa, Anaheim Ducksa i sinoć protiv Starsa s kojima je sada izjednačen na prvom mjestu Centralne divizije s tri boda ispred Blackhawksa.

Jason Spezza je zabio dva gola za Dallas (41-20-9). a Cody Eakin i Jamie Benn po jedan. 

>>Los Angles Kings pobijedili Washington Capitalse u produžetku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije