Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon svađe

U žaru rasprave potresenu Anamariju Mia je morala izvesti iz kuće

farma
Foto: Nova TV
1/10
17.09.2015.
u 22:27

Čini se kako je pokušaj rješavanja sukoba Anamariji dozlogrdio te se uznemirila do mjere paničnog plača. Miji nije preostalo ništa drugo već da je izvede van kuće dok se ne smiri.

Zbog incidenta koje je zadesio farmere, na farmu je došla Mia kako bi održala farmerima bukvicu o ponašanju. Prvo je zatražila da svi postave ruke na stol te kazala kako te ruke moraju surađivati u zajedničkim poslovima i izgradnji zajednica, a ne tući se.

Zatražila je od Anamarije i Marije da se očituju o sukobu. -Ja sam jednostavno izgubila kontrolu, ne mogu to opisati. Meni je u sekundi bilo žao jer sam shvatila što sam napravila, ali mislim da bi rijetko tko drugačije napravio- kazala je Marija. Za razliku od nje, Anamarija je duboko povrijeđena i ne prihvaća Marijinu ispriku. -Ja sam izazvala to jer sam rekla da me udari. Bolje je da se to dogodilo i nadam se da će se odlučiti da idem doma jer meni je ovo već sve previše-  rekla je.

Mia je ponovno prozvala Anamariju i rekla joj da traži od nje malo pristojnosti te da gleda Mariju dok joj govori, na što je ona izjavila: „Ne treba mi isprika! Nisam ja to tražila, ne trebaju ni drugi. Trenutno nemam osjećaje prema ničemu, samo želim ići doma.“

-Sukobi na ovoj farmi između žena se događaju isključivo zbog ega jer se ne zna napraviti korak natrag- konstatirala je Kristina. Zabrinuta lica farmera promatrala su tijek razgovora. Međutim, čini se kako je pokušaj rješavanja sukoba Anamariji dozlogrdio te se uznemirila do mjere paničnog plača. Miji nije preostalo ništa drugo već da je izvede van kuće dok se ne smiri. Kao kazna za ove dvije farmerice koje su prekršile pravilo određeno je noć provedu u kućici za dueliste kako bi razmislile o svom ponašanju.

-Ja sam došla ovdje i mislila sam ajde ojačat ću malo karakter, i na kraju što se dogodilo? Sve su mi uništili! Karaktera više nemam! Šta sam ja ovdje došla biti klaun? Osjećam se odvratno, ništa ne vrijedim, kao da sam najlošija na svijetu- kazala je Anamarija nakon odlaska u kuću za dueliste.

Kako Anamariji, i Mariji je prisjelo sudjelovanje u showu te je izjavila: „Koliko mi je bitno ovdje ostati na Farmi? Više ni malo, jer sam se ja razočarala apsolutno u sve ljude koji su ovdje. Ne želim da me se gleda kao nekog Ramba bezveze jer sam ja samo bila isprovocirana.“

Nakon hitnog sastanka, bilo je vrijeme da se farmeri vrate svojim uobičajenim zadacima. Na farmu je stigao Mentor Joža koji je pošao u obilazak farme s Gazdom Ivicom, nakon čega je zaključio da su farmeri dobro obavili zadatke te ih nagradio zelenim certifikatom. Međutim, prigovorio im je da moraju voditi bolju brigu o psu te im kazao da je češće puštaju iz kaveza. Kada je došlo vrijeme polaska na Sajam, Gazda je odlučio sa sobom povesti Kristinu i Blaženku. Trženje robe je prošlo bolje od očekivanog, a na farmu su se vratili s novim životinjama – kokošima. Na podijeli dukata, Gazda Ivica bio je široke ruke te svima podijelio po dva dukata.

Farmere sljedeći dan očekuju novi izazovi. Odnosi u zajednici su nategnuti, a par farmera pokazuje želju za izlaskom iz nje. -Čini mi se da  jedina slamka koja me drži ovdje jest Aldo-  rekao je Ivan kojega također jako smetaju svađe farmera.

Vidjet ćemo tko će biti izabran za prvog duelista. Hoće li to biti sluge Anna ili Roman, ili će čak u izbor ući i Anamarija i Marija. -Spremam se još uvijek za duel. Dečke sam zamolila da me nauče kako se cijepaju drva. Spremna sam na to i nije me strah. Borit ću se svim silama jer sam sama sebi obećala da ću ostati do kraja- izjavila je Anna.

>>Zmija na farmi potjerala Hrvoja i Ivicu iz štale

>>Paljba za obiteljskim sastankom, pljuska, a potom veselje u obližnjem vinogradu

Ključne riječi

Komentara 3

BB
bozo boric
05:23 18.09.2015.

..ana marija je potecionalna ubica..to nije nimalo socijalizirano dijete jer duboko u sebi stvara mržnju i način na kojim če nelog vrijeđati ... njoj treba sloboda ,njoj trebaju ,opijati i muškarci...

BJ
Bjelovar112
06:19 18.09.2015.

ta cura ima velik problem njoj je u glavi samo sta ona hoce i sto nece i koja prava ima . Los kucni odgoj razmazeno i rasp**** no deriste .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije