Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život na Farmi

Paljba za obiteljskim sastankom, pljuska, a potom veselje u obližnjem vinogradu

farma
Foto: Nova TV
1/18
16.09.2015.
u 22:25

Moglo bi se reći kako je ovo bio jedan od najintenzivnijih dana naših farmera. Bilo je tu svega, od plača, uvreda, pljuske pa sve do smijeha, zabave i pjesme.

Početak dana donio je neke nove svađe, dok su neke već potpaljivane prethodnih dana dosegle vrhunac. U centru pozornosti bile su dvije farmerice Anamarija i Marija. Međusobna podbadanja i svađe između njih dvije gledatelji su imali priliku pratiti ovih dana, a u večerašnjoj epizodi, bili smo svjedoci i fizičkog obračuna. Naime, Gazda Ivica kazao je Mariji da porazgovara s Anamarijom i da pokušaju izgladiti međusobne nesuglasice, no Anamarija nije željela ni čuti za raspravu, već je stalno povisivala ton i derala se na Mariju da joj se ne obraća.

Nakon što je Marija ispoštovala Anamarijin zahtjev, ona je pak imala nešto drugo na umu. -Jesam loša? Jesam, loša sam i bit ću još gora! A prema tebi ću biti najgora. I ti ćeš biti za to odgovorna!- urlikala je Anamarija na Mariju. Svađa se međutim nastavila i u kući, a Anamarija nije prestajala s provokacijama. „Hajde, udari me!“ konstantno je ponavljala, na što su Mariji popustile kočnice i ošamarila ju.  

-Bila mi je draga do mjere da sam tjedan dana stajala iza nje da bi se tako prema meni ponašala. Neće se tako prema meni ponašati jer mi nije nitko i ništa! Razočarana sam u sebe radi toga što mi je osoba koju znam tjedan dana uspjela dići živce do te mjere da sam joj pljusnula šamarčinu!- kazala je Marija nakon incidenta.

-Nit ima izgleda, nit ima išta da se može tako ponašati. Ogovarala sam je i ogovarat ću je i dalje zato što je jadna i što pokušava od mene napraviti veću kučku nego što jesam- kazala je Anamarija te dodala: -Ja se ne tučem, ja sam dama. U slučaju da se odluči da ona ostaje, ja idem van. Ja ovo ne mislim trpjeti. Ovo je ponižavanje.

Njihovo ponašanje oštro su osudili i ostali farmeri. -Ajmo djeco, ovdje vama nije mjesto jer nasilje je nešto što se ne smije tolerirati- kazala je Blaženka, a kakve će ih sankcije snaći, vidjet ćemo u sljedećoj epizodi.

Prethodno tom incidentu, Gazda Ivica sazvao je obiteljski sastanak kako bi svi farmeri jasno kazali što im ne odgovara i izgladili odnose. Prva je riječ imala Marija koja je prigovorila da se stvari ne ostavljaju izvan kuće, da se ne mokri ispred kuće aludirajući na Anamariju te budući da ima problema sa snom da se ne smiju glasno i ne pričaju kada ona ode spavati. Anna je potom skrenula pozornost na korištenje vode, Ivan je kazao da žene koje kuhaju probaju što manje koristiti drva jer nema potrebe da peć gori cijeli dan, s čim se složio i sam Gazda, a Kristina je ukazala na to da su samo ona, Ivan i Aldo praznili toalete.

-Ako ne budemo disali kao jedno i disali tako, nećemo opstat!- poručio je farmerima Gazda Ivica. Farmer Ivan međutim smatra da je ovo tek početak većih svađa -Takve stvari se ne mogu zaobići. Ja sam uvjeren da će sve više i više biti sukoba. Mislim da će doći neka bura- kazao je.

Farmeri su imali priliku posjetiti i obližnju vinariju i vinograd te iz prve ruke okušat se u berbi i gaženju grožđa što je svima jako godilo. Dok su neki već veterani u tom području, nekim farmerima je ovo bilo prvo iskustvo. -Bilo mi je fenomenalno iskustvo! - kazala je Anna, a s njom se složila i Sara. -Svidjelo mi se. Prvi put sam to radila da sam s Bubicom gazila po onom badnju grožđe. Baš smo se dobro svi zabavili!- komentirala je Sara.

 -Ja kao Gazda sam ponosan na svoje farmere koji su to vrhunski odradili i znanjem koji moji farmeri imaju o grožđu i vinu-  zaključio je Gazda svojim komentarom.

>>Anamarija i Marija se potukle: Pao šamar, a slijede i sankcije

>>Novi gazda Farme izabrao slugu i sluškinju!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije