Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
farma

Zmija na farmi potjerala Hrvoja i Ivicu iz štale

farma
Foto: PR FOTO
1/2
17.09.2015.
u 14:01

Prilikom obavljanja jutarnje rutine, Kristina je pitala gdje je Hrvoje spavao. "U štali", rekao je Roman. Anna je potvrdila da su Hrvoje i Ivica spavali u štali

Prilikom obavljanja jutarnje rutine, Kristina je pitala gdje je Hrvoje spavao. "U štali", rekao je Roman. Anna je potvrdila da su Hrvoje i Ivica spavali u štali. ‘Znaš zašto nisu više spavali u štali?’, upitao je Roman Kristinu. - Zato što im je nešto šuškalo. Prvo su mislili da je miš, a ono zmijetina - kazao je Roman. Kristina je na to rekla kako nije ni čudo da je Farma puna zmija, jer one sad bježe na toplo. - Ne znam kako se zmije razmnožavaju, ali one su ko i miševi - kazala je Kristina. Farmeri su se složili da zmije nikad neće prve napasti, ukoliko ih čovjek ne dira.

Sazvan hitan sastanak na farmi

Jutro na Farmi svanulo je s gorkim okusom narušenih odnosa, a gledatelji su svjedočili najoštrijoj svađi do sada. Naime, tenzije između Anamarije i Marije sve više su se zaoštravale, Anamarija je konstantno provocirala Mariju do mjere da je Marija izgubila konce u rukama i opalila joj šamar.

Razlike u karakterima mogu biti psihološki okidač, ali u Farmi nasilje se ne trpi, te s obzirom na situaciju, na farmi je sazvan hitan sastanak zbog njihovog ponašanja. Kao disciplinska kazna Anamarija i Marija bit će izolirane iz zajednice u kućici za dueliste kako bi razmislile o svom ponašanju, ali i farmeri će imati zadatak razmisliti o šteti koja im je nanesena.

Što će sve farmeri kazati o njihovoj svađi, te hoće li ove dvije farmerice u izolaciji dobro razmisliti o svom ponašanju, vidjet ćemo u večerašnjoj epizodi.

Četvrtak na Farmi ujedno znači i odlazak na Sajam. Farmeri su naporno radili cijeli tjedan, a hoće li drugo trženje na Sajmu biti jednako uspješno kao i prvo ili će ga nadmašiti, ostaje nam tek vidjeti.

>>Paljba za obiteljskim sastankom, pljuska, a potom veselje u obližnjem vinogradu

>>Anamarija i Marija se potukle: Pao šamar, a slijede i sankcije

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije