Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napredna pjevačica

Ovako je Lidija Bačić izgledala sa 15 godina

lidija bačić
Foto: Screenshot
1/2
08.01.2015.
u 15:31

Karijeru je počela graditi od malih nogu, a na Facebooku je podsjetila kako je to izgledalo kada je sa 15 godina došla na Doru

Lidija Bačić ovih dana žari i pali svojim seksi izdanjima, no nekad je i ona bila samo ambiciozna djevojčica.

Karijeru je počela graditi od malih nogu, a na Facebooku je podsjetila kako je to izgledalo kada je sa 15 godina došla na Doru.

Tada je nastupila s Perlama, a otpjevale su pjesmu "Pokraj bistra izvora". Tada je bila glavni vokal, a istaknula se zrelim glasom i nastupom. Doduše – bila je odjevena u nešto čedniju, bijelu haljinu.

>>Lidija Bačić: Nisam se prodala vragu, po uspjeh idem pjesmom

>>Lidija Bačić u halterima poželjnija od milijunskih dobitaka

Komentara 8

Avatar f@nky
f@nky
17:24 08.01.2015.

ljepše je onda pjevala nego danas ove novokomponirane cajke...

LI
Livijo
16:43 08.01.2015.

Lidija djeteta drago, ne znam tko ti je menadžer niti me zanima ali si na pravom putu da postaneš Nives, a Severina je samo jedna, a to znači baš svi pokušaji u tom pravcu mogu biti samo plagijati, zato djetetaa drago budi pametna.

DU
Deleted user
18:52 08.01.2015.

šta je Verice, jel svrbi neki đavo tamo dolje??? (Vinko Primorac, učitelj, sredina 80-tih) nakon što se Verica vrpoljila u klupi želeći prepisat pri pisanju testa....8 razred, btw...kakav car..KKkkkkkkk

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije