Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komentirao kolegice

Davor Gobac: Rozga je super komad, Severina stara iskusnjača

Davor Gobac
Foto: PR FOTO
1/2
12.11.2013.
u 09:44

Davor Gobac, fronmtan Psihomodo Popa gostovao je u 'Glazbenom showu Dalibora Petka', a otkrio je tom prilikom da na Martinje slavi drugi rođendan.

Davor Gobac, frontman Psihomodo popa, gostovao je u Glazbenom showu Dalibora Petka, a otkrio je da na Martinje slavi drugi rođendan. – Frend i ja imali smo tešku prometnu. Prošlo je deset godina od toga. Auto je bio "totalka", a mi smo prošli s lakšim ozljedama. Ja sam imao samo trzajnu ozljedu vrata – prisjetio je Gobac najavivši da novi album njegova benda izlazi 15. prosinca, a osim na CD-u bit će objavljen i na ploči.

– One su još savršenije od naše, ne znaš koja je bolja. Jelena Rozga je bivša balerina, doduše još je uvijek zgodna cura. Ne slušam takvu muziku, ali je super ko komad. A Severina je stara iskusnjača. Zna ona sve. Naravno da pjeva "Hurem", kad sad ide ta genijalna sapunica – rekao je između ostalog Gobac. Remi iz Elementala, pak, pravi odličnu glazbu te je, kaže, slatkica, dok mu je Mila Elegović super komad.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije