Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhvatili dilera

'Pao' državljanin Makedonije. Policija mu u stanu pronašla heroin i kokain

policija
Hrvoje Jelavić/Pixsell
17.10.2014.
u 14:50

Policajci se nisu dali iznenaditi i odmah su potrčali za 40-godišnjakom, i ubrzo su ga stigli, savladali i priveli u postaju

Makedonac (40) nije ni sekunde dvojio kada je u srijedu popodne negdje u Maksimiru ugledao dvojicu policajaca kako mu se približavaju. Iz džepa je izvukao vrećicu sa 5,7 grama heroina, bacio ju na cestu, i počeo panično bježati.

Policajci se nisu dali iznenaditi i odmah su potrčali za 40-godišnjakom, i ubrzo su ga stigli, savladali i priveli u postaju. Dan poslije temeljem sudskog naloga pretražili su stan u kojem je boravio, gdje su pronašli 2000 eura i 1.300 kuna u gotovini, još 56 grama heroina te 2,5 grama kokaina. Uz to su pronašli i 170 grama laktoze koja se koristi u miješanju s drogom za povećanje mase, te digitalnu vagu na kojoj su još bili tragovi droge.

Ukupna vrijednost zaplijenjene droge na ilegalnom tržištu bila bi preko 26.000 kuna.

>> Djevojčica (4) 'raspačavala' heroin u vrtiću. Dijelila ga kao bombone

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije