Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požar podmetnut?

Nakon detonacija izgorio auto pazikuće: 'Prvo su mu probili gume, to mogu napraviti samo životinje'

Izgorio auto
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/8
13.09.2016.
u 11:30

Čule su se dvije detonacije i nakon toga stigli su vatrogasci – kazao je jedan građanin.

Noćas, sat vremena iza ponoći, u Ulici branitelja Domovinskog rata u Šibeniku izbio je požar na parkiranom osobnom automobilu Renault Kangoo, šibenskih registracijskih oznaka u vlasništvu 42-godišnjaka. Požar je oko 1.10 sati ugašen, priopćila je šibenska policija.

Ozlijeđenih nema, a ŠibenikIN.hr piše kako stanari zgrada u blizini Njegoševa trga gdje je automobil izgorio tvrde da su čuli nekoliko detonacija nalik na pucnjavu iz vatrenog oružja.

- Nešto je snažno roknulo pod mojom zgradom. Čule su se dvije detonacije i nakon toga stigli su vatrogasci – kazao je jedan građanin dok je drugi dodao kako je riječ o automobilu pazikuće iz jedne od obližnjih zgrada.

- Prije nekoliko dana probili su mu gume, a sad se dogodilo ovo. To samo životinje mogu napraviti – rekla je za ŠibenikIN.hr jedna žena koja se zatekla u blizini mjesta događaja.

>>'Nakon požara od auta mi nije ostalo ništa'

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell

Komentara 4

ZA
zambezi
11:51 13.09.2016.

Govorilo se da necemo nikad stić Ameriku..Eto polako stizemo. Sad smo negdje kao oni prije 100 godina.

DM
drazen.muhvic
12:57 13.09.2016.

"To samo životinje mogu napraviti!" ?!?! Životinje to ne rade. To samo ljudi mogu napraviti... (p.s. molim ne vrijeđati životinje)

Avatar ambientocclusser
ambientocclusser
13:46 13.09.2016.

Žao mi ovog automobila pored.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije