Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugi napad na ugostitelja u tjedan dana

'Nakon požara od auta mi nije ostalo ništa'

08.09.2016., Zagreb - Tri ostecena automobila i osteceno procelje zgrade u Stolackoj ulici na Kneziji.  Photo: Petar Glebov/PIXSELL
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
09.09.2016.
u 16:50

Netko je u noći benzinom polilo smart vlasnika kafića Industry i zapalio ga. Vatra se proširila na još dva auta i pročelje zgrade

Tjedan dana nakon što je pred kafićem “Industry” na zagrebačkoj Martinovki aktivirana bomba, njegovu vlasniku Krunoslavu Salamunu nepoznati su počinitelji u gluho doba noći zapalili automobil koji je u požaru potpuno izgorio.

Njegov smart koji je bio parkiran u Stolačkoj ulici na zagrebačkoj Knežiji zapalili su u četvrtak u 4.20 sati i to tako da su ga najprije polili benzinom, nakon čega se plamen proširio na još dva parkirana automobila te na pročelje zgrade.

– Probudila me eksplozija pa sam došao do prozora i vidio da mi gori automobil. Odmah sam nazvao vatrogasce koji su brzo stigli i pjenom relativno brzo uspjeli ugasiti plamen, ali svejedno je nastala tolika šteta da se automobil uopće ne isplati popravljati.

Od gustog dima vidljivost je bila vrlo slaba, tako da, ako su se eventualni počinitelji i zatekli negdje u blizini, ja ih nisam vidio – kazao je Salamun, koji je potvrdio da ima određene sumnje o tome tko bi mogao biti eventualni počinitelj, ali da za sada s tim podacima ne želi izlaziti u javnost da bi policija u miru mogla odraditi očevid i provesti istragu.

Podsjetimo, zbog bombe pred Salamunovim kafićem priveden je Robert Duno koji je ujedno i vlasnik nekretnine u kojoj se kafić nalazi, a on i Salamun u razmiricama su još od 2012. godine.

Protiv Dune koji se trenutačno nalazi u pritvoru policija je podigla kaznenu prijavu zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

>> Zapaljen automobil u Zagrebu: Vatra se proširila na druga vozila i zgradu

Komentara 3

Avatar maxist
maxist
18:11 09.09.2016.

i sad je bogec ?

KA
kajkaj
15:53 10.09.2016.

nije dubrava u poitanju pa je malo komentara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije